Το «μήνυμα» του Ολιβέιρα

Το «μήνυμα» του Ολιβέιρα

Ο Πορτογάλος χαφ ξεχωρίζει στο Ρέντη και αυτό δεν περνά απαρατήρητο από τον Μεντιλίμπαρ.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται το βράδυ του Σαββάτου με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και το μοναδικό ζητούμενο για τους «ερυθρόλευκους» είναι η νίκη.

Οι πειραιώτες θέλουν να επιστρέψουν σε νικηφόρα αποτελέσματα, μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στον Παναιτωλικό και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σχεδιάζει τα πλάνα του για τον μεγάλο αγώνα του Σαββάτου.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν την Πέμπτη στο Ρέντη και θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι σήμερα έγινε και Αγιασμός στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του λιμανιού, παρουσία του προέδρου των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης είχε ασκήσεις τακτικής αλλά και πολλές στατικές φάσεις, καθώς ο Μεντιλίμπαρ θέλει να δει βελτίωση στο συγκεκριμένο κομμάτι παιχνιδιού.

Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε επιμένει και πολύ το τελευταίο διάστημα στις εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Ροντινέι (pic)

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί κι έχει μάλιστα και ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενόψει και του αγώνα με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη, είναι η πολύ καλή εικόνα που έχει ο Σέρτζιο Ολιβέιρα στις προπονήσεις.

Ο Πορτογάλος μέσος έδειξε μεγάλη διάθεση και σήμερα στο Ρέντη, είχε ωραία χτυπήματα στις στατικές φάσεις και παράλληλα έκανε αυτό ακριβώς που ήθελε ο «Μέντι» στις ασκήσεις που είχαν να κάνουν με την τακτική.

Θυμίζουμε ότι ο Ολιβέρια είχε αγωνιστεί σαν αλλαγή στο ματς με τον Παναιτωλικό (κάνοντας ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα) δείχνοντας ότι είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του λιμανιού.

Η καλή εικόνα του Πορτογάλου μέσου στο Ρέντη δεν έχει φυσικά περάσει απαρατήρητη από τον προπονητή του Ολυμπιακού κι αυτό έχει την σημασία του, σε ότι έχει να κάνει και με την εντεκάδα των «ερυθρόλευκων» στο ματς με τον Άρη.

Το ενδεχόμενο λοιπόν να είναι στο αρχικό σχήμα των πειραιωτών ο Πορτογάλος συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες αλλά ο Μεντιλίμπαρ δεν έχει ακόμα πάρει οριστική απόφαση. Και μόνο όμως ότι το σκέφτεται, φανερώνει την προσπάθεια που έχει κάνει ο παίκτης στο Ρέντη.

Σε ότι αφορά τώρα τον Παναγιώτη Ρέτσο, ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού έκανε και σήμερα έντονο ατομικό πρόγραμμα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην προπόνηση της Παρασκευής θ’ ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας.

Είναι λοιπόν πιθανό να συμπεριληφθεί ο διεθνής στόπερ στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» για το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Άρη, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά την προπόνηση της Παρασκευής.

Ο Μεντιλίμπαρ σκοπεύει άλλωστε να μιλήσει και με τον παίκτη πριν πάρει την απόφασή του.

Σε ότι έχει να κάνει με τα πλάνα του Ισπανού τεχνικού, πρέπει να σημειωθεί ότι ο «Μέντι» κρατάει κλειστά χαρτιά καθώς ούτε στην προπόνηση της Πέμπτης φανέρωσε τα πλάνα του.

Όλα λοιπόν δείχνουν ότι ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού θα «δείξει» στην αυριανή προπόνηση τι έχει στο μυαλό του για την βασική εντεκάδα των πειραιωτών.

Αυτός που ήταν πανευτυχής σήμερα ήταν, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Ροντινέι καθώς ο Βραζιλιάνος αμυντικός ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα του λιμανιού μέχρι το 2027.

Οι ενέργειες του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, οδήγησαν στην επέκταση της συνεργασίας των «ερυθρόλευκων» με τον λατινοαμερικάνο αμυντικό και ο Ροντινέι έλεγε σε όλους πως η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ