«Εδεσε» Ροντινέι ο Μαρινάκης – Συμφωνία για συμβόλαιο έως το 2027

Ολυμπιακός και Ροντινέι τα βρήκαν σε όλα για την επέκταση της συνεργασίας τους έως το καλοκαίρι του 2027. Η κρίσιμη συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, άφιξη του ατζέντη, η κοινή επιθυμία και το «αυτός δεν πωλείται» στην Μποταφόγκο.

Ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να κλείσει από νωρίς όλα τα ανοιχτά κεφάλαια του… ερχόμενου καλοκαιριού. Ανανέωσε το συμβόλαιο του Ρέτσου έως το 2028.

«Εδεσε» τον Ντόη με τριετή επέκταση. Και πλέον έφτασε σε συμφωνία με έναν από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του, για να «κλειδώσει» και τη δική του παρουσία στο ρόστερ για καιρό ακόμη. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ροντινέι. Ο οποίος δεν θα αλλάξει γειτονιά για πολλά χρόνια…

Οι συζητήσεις των Πειραιωτών με τον Βραζιλιάνο μπακ, για την επέκταση της συνεργασίας τους και πέραν του 2025, που εκπνέει η τρέχουσα συμφωνία, είχαν ξεκινήσει εδώ και μέρες. Και στόχος ήταν το συντομότερο δυνατό να υπάρξουν θετικές εξελίξεις και οι δύο πλευρές να συνεχίσουν τη συμπόρευση. Με επέκταση που θα κρατήσει τον «Ρόντι» στον Πειραιά έως το καλοκαίρι του 2027, μετά και τις ενέργειες που έκανε τα τελευταία 24ωρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Διαβάστε επίσης: Δημοσίευμα «βόμβα» για Σίτι – Κίνδυνος αποβολής από όλες τις διοργανώσεις

Οι εξελίξεις στην υπόθεση «έτρεξαν» την τελευταία εβδομάδα. Και αυτό «μαρτυρά» η άφιξη του ατζέντη του Ροντινέι στην Ελλάδα. Ο Ρικάρντο Σέιντ έφτασε στην Αθήνα το πρωί της Τετάρτης, συναντήθηκε με τους ανθρώπους του συλλόγου, ρύθμισε τις τελικές λεπτομέρεις και όλα δείχνουν ότι οι εξελίξεις στην ανανέωση του συμβολαίου του 32χρονου Βραζιλιάνου μπακ θα «τρέξουν» πολύ γρήγορα. Και πλέον όλα είναι θέμα ωρών. Καθώς αποτελεί κοινή επιθυμία να υπάρξει συμπόρευση και το θέμα να κλείσει το συντομότερο δυνατό.

Προφανώς σε μια διαπραγμάτευση υπάρχουν συζητήσεις και απαιτήσεις. Αλλά παράλληλα υπήρχε και πολύ καλή διάθεση, τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και από τον ποδοσφαιριστή. Για να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει. Και ο 3ος αρχηγός των Ερυθρόλευκων θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα που τον παρουσίασε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μόλις πριν από λίγες εβδομάδες ο Ολυμπιακός είχε απορρίψει ασυζητητί την προσέγγιση/πρόταση της Μποταφόγκο για τον Ροντινέι. Στο περιθώριο της παρουσίας των Πειραιωτών στη Βραζιλία, για τον τελικό του International Cup K20, ΟΙ Βραζιλιάνοι ήθελαν να δελεάσουν τον Ολυμπιακό, αλλά μάταια. Για την ακρίβεια, η διοίκηση των Πειραιωτών δεν μπήκε καν στη διαδικασία να συζητήσει οτιδήποτε για το μέλλον του «Ρόντι». Επισημαίνοντας στους ενδιαφερόμενους ότι «δεν πωλείται».

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να αναφέρουμε πως ο Ροντινέι αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό τον Δεκέμβριο του 2022 και ξεκίνησε να αγωνίζεται τον Ιανουάριο του 2023. Εκτοτε, εξελίχθηκε σε έναν από τους πλέον σημαντικούς ποδοσφαιριστές των Ερυθρόλευκων. Σε λιγότερο από 2 χρόνια, έχει καταγράψει 76 συμμετοχές, 5 γκολ και 10 ασίστ. Αποτελώντας ένας από τους κορυφαίους δεξιούς μπακ στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου. Και από φέτος, 3ος αρχηγός του, πίσω από Μασούρα και Ρέτσο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από