Άρης: Παίζει με Ολυμπιακό ο Μάγιο

Άρης: Παίζει με Ολυμπιακό ο Μάγιο

Ο Ισπανός δεξιός μπακ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το σαββατιάτικο (21/9) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ευχάριστα ήταν τα νέα του ιατρικού δελτίου της πρωινής προπόνησης του Άρη, για την κατάσταση της υγείας του Ούγκο Μάγιο.

Ο Ισπανός δεξιός μπακ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, ολοκλήρωσε την προπόνηση χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το σαββατιάτικο (21/9) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αντίθετα, θεραπεία ακολούθησε και πάλι ο Φαμπιάνο, που τέθηκε νοκ άουτ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τελέστηκε ο ετήσιος αγιασμός στον Ρέντη παρουσία Βαγγέλη Μαρινάκη

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (21/09, 20:00), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και παιχνίδι τακτικής), στην οποία συμμετείχε ο Ούγκο Μάγιο (ο Φαμπιάνο Λέισμαν έκανε θεραπεία)».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ