Άρης: Θα μιλήσει στους παίκτες ενόψει των ντέρμπι ο Καρυπίδης

Άρης: Θα μιλήσει στους παίκτες ενόψει των ντέρμπι ο Καρυπίδης

Ο Θόδωρος Καρυπίδης θα ταξιδέψει αύριο (20/9) στη Θεσσαλονίκη και θα παραβρεθεί στην προπόνηση του Άρη, ενώ αναμένεται να ζητήσει μεγαλύτερη προσπάθεια από τους παίκτες στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης αναμένεται να παραβρεθεί στην αυριανή (20/9) προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Άρη, την τελευταία, πριν το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Θα ταξιδέψει για τον λόγο αυτό στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μιλήσει στους παίκτες ενόψει των δυο ντέρμπι που ακολουθούν, αρχικά με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια με τον ΠΑΟΚ.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του Άρη στα τελευταία παιχνίδια, καθώς χάθηκαν πολύτιμοι βαθμοί. Αναμένεται, μάλιστα, να ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια, στις δυο σημαντικές αναμετρήσεις που ακολουθούν, αρχής γενομένης από αυτήν με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Πέντε ματς «φωτιά» σε Ελλάδα και Ευρώπη – Το «καυτό» 15ήμερο του Ολυμπιακού

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει και την αποστολή για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Σ΄ αυτήν δεν θα συμπεριλαμβάνονται ο τραυματίας Φαμπιάνο, αλλά και ο Σουλεϊμάνοφ, που θα εκτίσει την πέμπτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ