Αντονί Μαρσιάλ: Εσύ τον βάζεις στο top 10 των ονομάτων που ήρθαν στην Ελλάδα; (vids)

Πάουλο Σόουζα, Ριβάλντο, Καρεμπέ, Μπερμπάτοφ, Εσιέν, Χάμες, Γουίλιαν και τώρα... Μαρσιάλ; Αυτό είναι το ερώτημα που έρχεται να απαντήσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Αντονί Μαρσιάλ, που ήρθε χτες βράδυ στη χώρα μας, εν μέσω αποθέωσης από 3.000 φίλους της ομάδας, για να επισημοποιήσει τη συμφωνία του με την Ένωση για τα επόμενα τρία χρόνια, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Γάλλος επιθετικός, έρχεται στη χώρα μας για να προσθέσει το όνομά του στη μεγάλη λίστα των κορυφαίων ονομάτων που έχουν αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και πλέον ανοίγει η συζήτηση για το αν ο Μαρσιάλ είναι στο top 10 της σχετικής λίστας.

Διαβάστε επίσης: Πέντε ματς «φωτιά» σε Ελλάδα και Ευρώπη – Το «καυτό» 15ήμερο του Ολυμπιακού

Το «χρυσό παιδί» της Μονακό, που για χάρη του η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβγαλε από τα ταμεία της 60 εκατομμύρια ευρώ το 2015 για να κάνει δικό της τον τότε 20χρονο εξτρέμ, θα αγωνίζεται σε λίγες μέρες στη Superleague και το όνομά του θα μπει δίπλα σε αυτά μεγάλων προσωπικοτήτων του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ντέταρι, Πάουλο Σόουζα, Ριβάλντο, Καρεμπέ, Ρεκόμπα, Ζιλμπέρο Σίλβα και Γιάγια Τουρέ, είναι μόνο μερικοί από αυτούς που έχουν κοσμήσει τα ελληνικά γήπεδα τις προηγούμενες δεκαετίες. Καμπιάσο, Σαβιόλα, Μπερμπάτοφ, Σισέ, Εσιέν, Μαρσέλο, Χάμες και Γουίλιαν, είναι κάποιοι από αυτούς που ήρθαν στα μέρη μας πιο πρόσφατα, με τεράστια βιογραφικά και γεμάτες… τροπαιοθήκες.

Κάπως έτσι φτάνουμε στο σήμερα και πλέον ο Μαρσιάλ, «χτυπά» την πόρτα αυτής της… χρυσής λίστας. Το βιογραφικό του μιλάει από μόνο του. Από τις ακαδημίες της Λιόν στη Μονακό, μετά Γιουνάιτεντ και Σεβίλλη. Πλέον στην ΑΕΚ, όπου θα έχει την ευκαιρία να βάλει το όνομά του δίπλα σε αυτά μεγάλων ποδοσφαιριστών και προσωπικοτήτων, αλλά και να κάνει το restart που θέλει στην καριέρα του, κάτι που θα είναι «win-win» και για τον ίδιο, αλλά και για την Ένωση.

Στο ερώτημα αν «εσύ τον βάζεις στο top 10 των ονομάτων που ήρθαν στην Ελλάδα», η απάντηση θα δοθεί εν καιρώ, πάντως το σίγουρο είναι πως το «χρυσό παιδί» της Μονακό θα κοσμεί τα ελληνικά γήπεδα και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η ιστορία που θα γράψει στο χορτάρι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από