Τι γίνεται στην ΑΕΚ; Θλάση ο Γκαρσία, πρόβλημα και ο Άμραμπατ

Τι γίνεται στην ΑΕΚ; Θλάση ο Γκαρσία, πρόβλημα και ο Άμραμπατ

Ο Λιβάι Γκαρσία υπέστη και πάλι θλάση και θα απουσιάσει από τα ερχόμενα παιχνίδια με Athens Kallithea και Παναθηναϊκό. Μυϊκό πρόβλημα και ο Νορντίν Άμραμπατ.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και έτσι ο Λιβάι Γκαρσία ταλαιπωρείται ξανά από θλάση δημιουργώντας έτσι εκ νέου πρόβλημα στην ΑΕΚ για την επιθετική της γραμμή, καθώς ο Άντονι Μαρσιάλ μόλις ήρθε και δεν μπορεί ακόμα να υπολογίζεται.

Έτσι πλέον έχει μείνει ο επίσης νεοφερμένος Φραντζί Πιερό για την κορυφή της επίθεσης.

Ο επιθετικός από το Τρίνιντατ και Τομπάκο θα λείψει από τα παιχνίδια με την Athens Kallithea και τον Παναθηναϊκό. Ο Λιβάι Γκαρσία που έμεινε εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τον Βόλο την τελευταία στιγμή υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι υπέστη θλάση.

Από εκεί και πέρα μυϊκό πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Νορντίν Άμραμπατ, ενώ ο Έρικ Λαμέλα προφυλάσσεται προκειμένου να επιστρέψει ομαλά στις προπονήσεις και να τεθεί εκ νέου στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα, χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

Υπενθυμίζεται ότι στα πιτς λόγω θλάσεων είναι και οι Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Μόουζες Οντουμπάτζο, ενώ μόλις χθες επέστρεψε στις προπονήσεις ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, έπειτα από δύο μήνες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ