Πέντε ματς «φωτιά» σε Ελλάδα και Ευρώπη – Το «καυτό» 15ήμερο του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε ένα πολύ κρίσιμο 15ήμερο με πέντε πολύ δύσκολα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη...

Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε ένα δεκαπενθήμερο «φωτιά», καθώς το επόμενο διάστημα έχει να αντιμετωπίσει κατά σειρά τους Άρη, Ατρόμητο και Παναθηναϊκό για την Super League, ενώ ενδιάμεσα έχει να αντιμετωπίσει και τις Λυών και Μπράγκα για την League Phase του Europa League.

Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από την «λευκή» ισοπαλία με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη και θέλουν να βγάλουν αντίδραση στο ματς με τους Θεσσαλονικείς συνδυάζοντας το θετικό αποτέλεσμα και με μία καλή εμφάνιση στο Χαριλάου.

Έπειτα θα ταξιδέψει στην Γαλλία, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Λυών για το εναρκτήριο ματς της League Phase του Eurropa League την ερχόμενη Πέμπτη 26/9 σε ένα πολύ απαιτητικό και δύσκολο παιχνίδι. Τα ξεκινήματα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια άλλωστε είναι πάντοτε ιδιαίτερα και κρύβουν κινδύνους.

Εν συνεχεία επιστρέφει στο Καραϊσκάκη για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο για την 6η αγωνιστική της Super League στις 29 του Σεπτέμβρη, δηλαδή μόλις τρεις μέρες μετά από το ματς στην Γαλλία, αντιμετωπίζοντας μάλιστα μία ομάδα που φέτος έχει βλέψεις να μπει ξανά στα playoffs.

Την Πέμπτη 3/10 θα παίξει με την πορτογαλική Μπράγκα για την 2η αγωνιστική στην έδρα του σε παιχνίδι όπου θα βρει απέναντί του τους γνώριμους Κάρλος Καρβαλιάλ και Αντρέ Όρτα, σε ένα που θα είναι και το πρώτο του εντός έδρας για την League Phase του Europa League.

Τέλος το «καυτό» πρόγραμμα των Κυπελλούχων Ευρώπης κλείνει στο ΟΑΚΑ στις 6/10 απέναντι στον Παναθηναϊκό, παιχνίδι το οποίο άπαντες ξέρουν τι σημαίνει για τις δύο ομάδες και το οποίο είναι πάντα ένα ξεχωριστό ματς τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά για τους «αιώνιους».

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού

21/9 Άρης – Ολυμπιακός (20.00)

26/9 Λυών – Ολυμπιακός (22.00)

29/9 Ολυμπιακός – Ατρόμητος (19.00)

3/10 Ολυμπιακός – Μπράγκα (19.45)

6/10 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (20.30)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από