Έφτασε στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Μαρσιάλ και αποθεώθηκε (pics & vid)

Έφτασε στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Μαρσιάλ και αποθεώθηκε (pics & vid)

Ο Αντονί Μαρσιάλ έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της Ένωσης.

Λίγο μετά τις 21:00 ο Αντονί Μαρσιάλ έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ένωση.

Περισσότεροι από 3.000 οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» περίμεναν τον Γάλλο άσο και μόλις έγινε αντιληπτός μέσα στο αυτοκίνητο των ανθρώπων της ΠΑΕ γνώρισε την αποθέωση. O ίδιος έδειχνε ευδιάθετος και απολάμβανε την αγάπη των οπαδών που από νωρίς είχαν αρχίσει να μαζεύονται στο αεροδρόμιο.

Διαβάστε επίσης: Free Agents: Οι δέκα καλύτεροι της αγοράς (pics, vids)

Απόψε προβλέπεται ξεκούραση για τον πρώην σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αύριο θα ακολουθήσουν τα διαδικαστικά με τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές. Θυμίζουμε πως ο Μαρσιάλ θα υπογράψει συμβόλαιο για τρία χρόνια και οι απολαβές του θα φτάνουν στα 3,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Θα είναι με διαφορά ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του κλαμπ.

Πέρα από τον Μαρσιάλ την αποθέωση γνώρισε και ο Μάριος Ηλιόπουλος που είναι ο άνθρωπος που υλοποίησε τη μεταγραφή. Μία ακόμη σπουδαία κίνηση για την ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι μετά από εκείνες των Περέιρα και Λαμέλα.

@aekfc Just landed 🛬🟡⚫️ #aekfc #aekfcseason2024_2025 #summertransfers #Martial ♬ 【FREE】Chill Type Beat «BRAX» – 伴奏 – Nelson

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ