Free Agents: Οι δέκα καλύτεροι της αγοράς (pics, vids)

Free Agents: Οι δέκα καλύτεροι της αγοράς (pics, vids)

Οι ελληνικές ομάδες έχουν... ψαρέψει από την αγορά των ελεύθερων με τελευταίο τον Άντονι Μαρσιάλ που πήγε στην ΑΕΚ, αλλά και τον Κουάισον που πάει στον Άρη. Ποιοι είναι οι δέκα καλύτεροι που παραμένουν ελεύθεροι σε μία λίστα με ονόματα για όλα τα γούστα.

Οι ελληνικές ομάδες και όχι μόνο έχουν για τα καλά στοχεύσει στην αγορά των ελεύθερων με αρκετές να κάνουν τις κινήσεις τους μετά το πέρας της 4ης Σεπτεμβρίου, όταν και έκλεινε το παράθυρο μεταγραφής παίκτη που έχει συμβόλαιο με άλλη ομάδα.

Διαδοχικά τη μία μέρα μετά την άλλη οι παίκτες από την  αγορά των ελεύθερων κλείνουν σε ομάδες. Χθες ο Ραμπιό πήγε στην Μαρσέιγ, στην οποία προκάλεσε… χαμό, ενώ και σήμερα ο Ιβάν Πέρισιτς ανακοινώθηκε από την Αϊντχόφεν.

Διαβάστε επίσης: Ο Χάρι Κέιν που κοντράρει τον Χάαλαντ και η ομαδάρα του Έμερι

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε έναν αμυντικό με μεγάλες παραστάσεις όπως ο Ντέγιαν Λόβρεν, όμως δεν πρόφτασε να τον δηλώσει στην λίστα της Ευρώπης και έτσι μέχρι και τον Φεβρουάριο θα τον έχει μόνο στις Εν Ελλάδι υποχρεώσεις.

Η ΑΕΚ έκανε το «colpo grosso» φέρνοντας στην Ελλάδα τον Άντονι Μαρσιάλ των 90 γκολ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ και ο Άρης πήρε τον Κουάισον για να έχει μια εναλλακτική λύση πίσω από τον Λορέν Μορόν.

Κοινή συνισταμένη όλων αυτών; Μα φυσικά ότι προέρχονται από την δεξαμενή των ελεύθερων. Και με αφορμή αυτό to 10.gr σας παρουσιάζει τους δέκα κορυφαίους που κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι.

1. Ουμάρ Σολέ

O Γάλλος κεντρικός αμυντικός, πρώην της Σάλτσμπουργκ συνδέθηκε με τον ΠΑΟΚ, όμως ο Δικέφαλος του Βορρά δεν κατάφερε να βγάλει άκρη και να τον αποκτήσει από την ομάδα της Αυστρίας και έτσι, στράφηκε σε άλλες περιπτώσεις. Έπειτα έμεινε ελεύθερος και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει κλείσει κάπου.  Υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνον από τις Άστον Βίλα και Γουέστ Χαμ. Η αξία του είναι στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

2. Γιουσούφ Γιαζίτσι

Ο Τούρκος κεντρικός χαφ συνδέθηκε το καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό, όμως είναι ακόμα ελεύθερος και χωρίς ομάδα. Έχει αξία 10 εκατομμύρια ευρώ και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του άξονα.

3. Ουισάμ Μπεν Γεντέρ

Ο πρώην επιθετικός της Μονακό είναι από τα πιο μεγάλα ονόματα της λίστας, έχει αξία 8 εκατομμύρια στο Transfermarkt, αλλά είναι ακόμα ελεύθερος. Κάποια στιγμή το καλοκαίρι ακούστηκε και για τον Παναθηναϊκό.

4. Tζόελ Μάτιπ

Ο Μάτιπ μπαίνει στη λίστα γιατί είναι αυτός που είναι και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Έχει αξία επίσης 8 εκατομμύρια και κυκλοφορεί ελεύθερος όντας στα 33 του χρόνια. Τις προηγούμενες μέρες συνδέθηκε με την Μπόρνμουθ όμως ακόμα δεν έχει προχωρήσει κάτι.

5. Ντέλε Άλι

Ένας παίκτης που αδίκησε τον εαυτό του και το ταλέντο του. Δεν κατάφερε να σταθεί ούτε στην Μπεσίκτας και είναι ξανά ελεύθερος. Η διαφορά με τους υπόλοιπους είναι πως είναι μόλις στα 28 του χρόνια και η αξία του είναι στα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

6. Ραφίνια

Ο άλλοτε άσος της Μπαρτσελόνα στα 31 του χρόνια φιγουράρει ως ελεύθερος. Η αξία του έχει φτάσει πια στα 3.8 εκατομμύρια και η τελευταία του ομάδα ήταν η Αλ Αράμπι του Κατάρ.

7. Μίραλεμ Πιάνιτς

Ο Βόσνιος μέσος έχει φτάσει αισίως τα 34 χρόνια του και τις τελευταίες σεζόν ήταν συμπαίκτης του Κώστα Μανωλά στην Αλ Σάρζα. Η αξία του πλέον έχει πέσει στα τρία εκατομμύρια, όμως ακόμα αποτελεί μια πολύ καλή λύση με μεγάλη ποιότητα.

8. Σέρχιο Ράμος

Το μεγαλύτερο όνομα της λίστας είναι ο Σέρχιο Ράμος, όμως κακά τα ψέματα είναι προς την δύση της καριέρας του, στα 38 του χρόνια και η αξία του στην οικονομική αγορά του ποδοσφαίρου είναι στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ. Οι συστάσεις για τον Ράμος είναι περιττές.

9. Άνταμ Ουνάς

Ένα εξτρέμ με μεγάλη ποιότητα που έχει αγωνιστεί αρκετά χρόνια σε Γαλλία και Ισπανία. Είναι μόλις 27 ετών και έχει αξία στα 4 εκατομμύρια ευρώ. Θα μπορούσε να αποτελέσει αξιόλογη λύση για κάποια ομάδα που ψάχνει έναν τεχνίτη και ντελικάτο ακραίο επιθετικό.

10. Nτάνιελ Αμάρτεϊ

Ένας παίκτης με θητεία και εμπειρία στην Premier League. Μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της άμυνας, αλλά και στην θέση του αμυντικού μέσου, που ήταν η θέση που ξεκίνησε την καριέρα του. Η αξία του είναι 5 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ