Άρης: Ατομικό πρόγραμμα ο Μάγιο

Άρης: Ατομικό πρόγραμμα ο Μάγιο

Ο Ισπανός δεξιός μπακ ανέβασε ρυθμούς, όμως, γυμνάστηκε μόνος του στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του «Δασυγενείου» και η συμμετοχή του στο σαββατιάτικο (21/9) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό παραμένει αμφίβολη.

Ο Ούγκο Μάγιο δεν ενσωματώθηκε στο πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης στη σημερινή (17/9) προπόνηση και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Η κατάσταση της υγείας του Ισπανού αμυντικού, πάντως, παρουσιάζει βελτίωση και έχει ανεβάσει ρυθμούς, ενώ έχει ελπίδες συμμετοχής στη σαββατιάτικη αναμέτρηση.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Μετά το ρεπό της Δευτέρας, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (21/09, 20:00), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Η προπόνηση της Τρίτης ήταν πρωινή και έγινε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης κορμού, passing game και παιχνίδια κατοχής μπάλας (ο Ούγκο Μάγιο συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα).

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο)».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ