Άρης: Αναμένονται αλλαγές ενόψει Ολυμπιακού

Άρης: Αναμένονται αλλαγές ενόψει Ολυμπιακού

Ο Άκης Μάντζιος θα ξεκινήσει από αύριο (18/9) τις δοκιμές ενόψει του σαββατιάτικου (21/9) εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, θα πρέπει, όμως, να θεωρείται δεδομένο ότι θα προχωρήσει σε διαφοροποιήσεις στο βασικό σχήμα.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Άκης Μάντζιος και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το σαββατιάτικο (21/9) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει από αύριο τις δοκιμές σε ότι αφορά την ενδεκάδα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, όμως, θα κάνει κάποιες αλλαγές.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός ΟΝΕΧ: Έτοιμος για τη πρώτη «μάχη» με τη Στρούμιτσα

Η κατάσταση της υγείας του Ούγκο Μάγιο παρουσιάζει σημαντική βελτίωση, καθώς έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα τραυματισμού που τον άφησε εκτός από το ματς της Κρήτης με τον ΟΦΗ. Ο Ισπανός θα επιστρέψει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στο βασικό σχήμα και στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, αντικαθιστώντας τον Μοντόγια.

Ακόμα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή στην ενδεκάδα και του Μόντσου Ροντρίγκεθ, που θα πάρει τη θέση του Νταρίντα στη μεσαία γραμμή. Ερωτηματικό, αποτελεί, επίσης, το αν ο Μάντζιος θα επιλέξει να χρησιμοποιήσει έναν «καθαρό» αμυντικό χαφ, τον Ζουλ, κόντρα στον Ολυμπιακό, αφήνοντας στον πάγκο τον Γκαρθία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ