Ρότα: «Το σκεπτικό είναι να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια»

Ρότα: «Το σκεπτικό είναι να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια»

Ο Λάζαρος Ρότα μίλησε για τη νίκη επί του Βόλου, αλλά και για το τι του μετέφερε ο Ματίας Αλμέιδα σε σχέση με τον Φραντζί Πιερό.

Η ΑΕΚ νίκησε τον Βόλο εντός έδρας, με τον Λάζαρο Ρότα να μιλά για το θετικό αποτέλεσμα που εξασφάλισε η Ένωση.

Ο διεθνής μπακ τόνισε πως στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι να κερδίσουν όλα τα παιχνίδια, ενώ αποκάλυψε και τι του μετέφερε ο Ματίας Αλμέιδα σε σχέση με τον Φραντζί Πιερό.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Λάζαρος Ρότα:

«Το κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, πρέπει να το βλέπουμε ξεχωριστά, παιχνίδι με παιχνίδι οπότε τώρα πάμε στο επόμενο. Κάθε αγώνας είναι εξίσου σημαντικός, οπότε πάμε να τους κερδίσουμε όλους αυτό είναι το σκεπτικό, οι τρεις πόντοι και τα καταφέραμε.

Η κάθε νίκη ανεβάζει την ψυχολογία μας οπότε αυτό παλεύουμε να κάνουμε, έτσι αποκτούν και οι παίκτες ψυχολογία με ένα σερί νικών, είναι το αυτονόητο.

Ο προπονητής είπε «φέρτε τη μπάλα στην περιοχή, ο Πιερό είναι ψηλός, δυνατός» αυτός είπε στον Πήλιο και μου το μετέφερε και ξεκινήσαμε να προωθούμε τη μπάλα στην περιοχή με μεγάλες μπαλιές.

Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος και για την Εθνική γιατί εκπροσωπούμε τη χώρα μας και μας κάνει περήφανους και νιώθουμε τιμή γι’ αυτό. Σε προσωπικό επίπεδο πάντα κοιτάω να δίνω το 100%. Παλεύω, δουλεύω και ο Θεός με ανταμείβει».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ