Άρης: Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Ολυμπιακού ο Μάγιο

Άρης: Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Ολυμπιακού ο Μάγιο

Η κατάσταση της υγείας του Ισπανού αμυντικού παρουσιάζει βελτίωση και θα δοκιμάσει να ενσωματωθεί αύριο τις προπονήσεις και να τεθεί στη διάθεση του Μάντζιου για το σαββατιάτικο (21/9) εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν αύριο στις προπονήσεις και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη σαββατιάτικη (21/9) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς είχαν ρεπό, όμως, αυτό δεν ισχύει για τον Ούγκο Μάγιο.

Ο Ισπανός αμυντικός πήγε και σήμερα (16/9) στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του «Δασυγενείου» και έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ προσπαθεί να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και η κατάσταση του παρουσιάζει βελτίωση.

Διαβάστε επίσης: Τρελαίνει κόσμο ο Κορμπεράν στην Αγγλία: Το απίθανο σερί και η κορυφή

Ο ποδοσφαιριστής θα δοκιμάσει να ενσωματωθεί αύριο στην προπόνηση και αν τα καταφέρει, τότε θα έχει πολλές ελπίδες να προλάβει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αντίθετα, ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε για το συγκεκριμένο παιχνίδι τον Σάπι Σουλεϊμάνοφ, που θα εκτίσει την πέμπτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ