Με Πιερό η εντεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο – Εκτός αποστολής ο Γκαρσία (pic)

Μία ξαφνική ενόχληση άφησε εκτός αποστολής τον Λιβάι Γκαρσία στο ματς με τον Βόλο και η ΑΕΚ ξεκινά με τον Πιερό στην επίθεση. Βασικοί και οι Κάλενς, Μήτογλου.

Ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΚ κάνει ο Φράνζι Πιερό καθώς ο Λιβάι Γκαρσία ένιωσε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός αποστολής όπως και οι Βίντα, Μουκουντί. Στο αρχικό σχήμα μετά από καιρό και ο Μήτογλου με παρτενέρ τον Μουκουντί.

Ο Στρακόσα θα είναι κάτω από τα δοκάρια για την Ένωση, οι Ρότα, Μήτογλου, Κάλενς και Πήλιος στην άμυνα, οι Σιμάνσκι, Πινέδα στον άξονα και πίσω από τον Πιερό τριάδα οι Ελίασον, Λιούμπισιτς και Κοϊτά.

Διαβάστε επίσης: Αυτές είναι οι πιθανότητες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στο Europa League- Τα ποσοστά για τα νοκ άουτ αλλά και την «8άδα»

Στον πάγκο: Θεοχάρης, Χατζισαφί, Γιόνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Τσιλούλης, Φερνάντες και Περέιρα.

*Ο Βίντα έμεινε εκτός λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος και ο Μουκουντί γιατί λόγω τραυματισμού δεν πήγε στην Εθνική Καμερούν και ως εκ τούτου δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο αμέσως επόμενο παιχνίδι δεδομένου και ότι η ομοσπονδία του Καμερούν δεν ανακάλεσε την κλήση του.

*

Η εντεκάδα του Βόλου: Κόβατς, Μύγας, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Κορέα, Φεράρι, Ντε Καμπς, Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα, Ασεχνούν, Άλτμαν.

Στον πάγκο: Σιαμπάνης, Ασλανίδης, Σμέουλερς, Δόσης, Κόμπα, Βιγιαφάνιες, Μπερνάντου, Κόντε, Κόσζτα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από