Παπαδόπουλος: «Μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλο γκολ»

Παπαδόπουλος: «Μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλο γκολ»

Όσα δήλωσε ο προπονητής του Λεβαδειακού, Νίκος Παπαδόπουλος, μετά την ισοπαλία της ομάδας του με τον Πανσερραϊκό.

Ο Λεβαδειακός επέστρεψε από το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου και κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Πανσερραϊκό στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο τεχνικός των Βοιωτών, Νίκος Παπαδόπουλος, στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την προσπάθεια των παικτών του, τονίζοντας πως παρά το γεγονός ότι ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες, μπορούσε να βάλει κι άλλο γκολ και να πάρει τη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Η απελευθέρωση του Βιλντόζα στον Ολυμπιακό και η εμπιστοσύνη του Μπαρτζώκα (vids)

Όσα είπε ο Παπαδόπουλος:

«Στις πρώτες αγωνιστικές είχαμε μια πολύ καλή παρουσία στα παιχνίδια και μια καλή εικόνα. Σήμερα θέλαμε να κερδίσουμε το ματς, γιατί έχουμε πολύ καλούς παίκτες, κάτι που φαίνεται και στις προπονήσεις. Θεωρώ πως στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, είχαμε καλή οργάνωση, αλλά δεχτήκαμε δύο εύκολα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να ισοφαρίσουμε σε 2-2.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για αυτή την προσπάθεια. Προφανώς και θέλουμε βελτίωση, ειδικά για το πως μπαίνουμε στα παιχνίδια, αλλά όσον αφορά το σημερινό, μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλο γκολ, παρότι είχαμε παίκτη λιγότερο στο γήπεδο, ειδικά στην τελευταία φάση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ