ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming

Επιστροφή στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για τον Ολυμπιακό. Τον Παναιτωλικό αντιμετωπίζουν οι Πειραιώτες, για την 4 η αγωνιστική της Super League (18:30).

Σοβαρός και αποφασισμένος στο εφετινό ελληνικό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Δεν σταματά να στήνει… πάρτι μέχρι στιγμής, με τη μία εντυπωσιακή εμφάνιση να διαδέχεται την άλλη. Περίπατο έκανε και στο ΔΑΚ της Λαμίας ο Ολυμπιακός, με το κοντέρ να σταματάει στα τρία γκολ.

Τρία τρίποντα σε ισάριθμες αναμετρήσεις ο απολογισμός για τους Πειραιώτες, που θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο τους σερί. Αυτή τη φορά, κόντρα στον Παναιτωλικό. «Οι παίκτες που έμειναν εδώ και δεν είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες είναι πολύ καλά γιατί είχαν τον χρόνο να ξεκουραστούν και να προπονηθούν πολύ καλά. Την περασμένη εβδομάδα κάναμε τέσσερις προπονήσεις και είχαμε τρεις μέρες ξεκούραση.

Αυτήν την εβδομάδα είχαμε πέντε προπονήσεις και νομίζω πως έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Σε ότι αφορά αυτούς που έπαιξαν στις Εθνικές τους ομάδες έχουμε απ’ όλα. Υπάρχουν παίκτες που έπαιξαν πριν λίγες μέρες και τώρα έχουν ενταχθεί ξανά στην ομάδα μας χωρίς να έχουν χρόνο για ξεκούραση.

Υπάρχουν άλλοι που μπορεί να έπαιξαν νωρίτερα αλλά είχαν μακρινά ταξίδια που επίσης δεν τους άφησαν χρόνο για ξεκούραση. Πρέπει να δούμε πως θα τους βάλουμε όλους ξανά στον ρυθμό της ομάδας, βλέποντας την κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Έχουμε κάνει τρεις νίκες και θέλουμε να κερδίσουμε και το τέταρτο παιχνίδι, όμως για να γίνει αυτό πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα το ματς. Ο Παναιτωλικός μπορεί να μην έχει το απόλυτο σε νίκες, αλλά έχει παλέψει πολύ σε όλα του τα παιχνίδια μέχρι τώρα», τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού για τη σημερινή εντός έδρας δοκιμασία.

Με την ψυχολογία στα ύψη ετοιμάζεται να πατήσει στο χορτάρι του Γεώργιος Καραϊσκάκης ο Παναιτωλικός. Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η ομάδα του Αγρινίου, που καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τον Πανσερραϊκό. Ήταν πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι και ο Παναιτωλικός στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Τώρα, ακολουθεί η πρόκληση του Φαλήρου κόντρα στον Ολυμπιακό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ