Έτσι πάει για το 4/4 ο Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μεντιλίμπαρ, το ερωτηματικό και η τριάδα-φωτιά

Έτσι πάει για το 4/4 ο Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μεντιλίμπαρ, το ερωτηματικό και η τριάδα-φωτιά

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και το πλάνο για το 4/4 στη Super League. Τι ετοιμάζει για την ενδεκάδα ο Βάσκος τεχνικός με Κάρμο και οι σκέψεις για τους Γουίλιαν και Ολιβέιρα.

Ο Ολυμπιακός μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες επιστρέφει στη δράση και κοντράρεται με τον Παναιτωλικό στο κατάμεστο «Καραϊσκάκη» με στόχο το απόλυτο στη Super League.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει το 3/3 στο ξεκίνημα της σεζόν στο πρωτάθλημα και θέλουν να συνεχίσουν με τρίποντο, με σκοπό να πάνε στο δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης με 12 βαθμούς και στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του μεγάλη προσοχή για το εντός έδρας παιχνίδι με την ομάδα του Αγρινίου, ενώ στη διακοπή των εθνικών ομάδων είχε τη δυνατότητα να δουλέψει και με τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στο λιμάνι (Γουίλιαν, Ολιβέιρα).

Ο Βάσκος τεχνικός πήρε στην αποστολή και τους δύο, όμως δεν θα είναι βασικοί. Δεν αποκλείεται όμως να πάρουν χρόνο συμμετοχής ανάλογα πως θα πάει στο ματς, καθώς θέλει να τους εντάξει άμεσα στο ροτέισον της ομάδας, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα κόντρα στον Παναιτωλικό ο «Μέντι» δεν αναμένεται να προβεί σε μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στη Λαμία, όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0. Ο Μεντιλίμπαρ έχει στη διάθεση του και τον Νταβίντ Κάρμο πλέον, αφού ο υψηλόσωμος στόπερ έχει ρυθμό μετά τα δύο συνεχόμενα 90λεπτα με την εθνική ομάδα της Ανγκόλας και διεκδικεί θέση.

Παρόλα αυτά δεν είναι δεδομένο ότι θα είναι στο αρχικό σχήμα, μιας και ο Πιρόλα είναι σε πολύ κατάσταση. Συγκεκριμένα, ο Βάσκος προορίζει τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην τετράδα της άμυνας αναμένεται να είναι οι Ροντινέι, Ντόη, Πιρόλα και Ορτέγκα, με τον Κάρμο να είναι και αυτός στο «κόλπο» για την ενδεκάδα.

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή μοιάζει σίγουρο πως θα είναι οι Έσε, Στάμενιτς, με τον Τσικίνιο λίγο πιο μπροστά τους, ενώ και η τριάδα της επίθεσης είναι αυτή από το προηγούμενο ματς με τη Λαμία, μιας και πολύ δύσκολα ο Μεντιλίμπαρ θα αλλάξει τους Βέλντε, Ζέλσον Μαρτίνς και Ελ Κααμπί. Ουσιαστικά, αυτό που μοιάζει να «παίζεται» για το αρχικό σχήμα είναι αν θα παίξει ο Κάρμο βασικός και πάρει τη θέση ενός εκ των Πιρόλα ή Ντόι. Από εκεί και πέρα, δεν είναι στην αποστολή και διαθέσιμοι για το ματς οι Ρέτσος και Μασούρας.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Αποστολόπουλος, Ντόη, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Έσε, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ