Μέσα οι Μπακαγιόκο και Κόλεϊ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Εκτός αποστολής ο Τόμας (pic)

Μέσα οι Μπακαγιόκο και Κόλεϊ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Εκτός αποστολής ο Τόμας (pic)

Με νέα πρόσωπα η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Μέσα οι Μπακαγιόκο, Κόλεϊ, εκτός ο Μπράντον Τόμας.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς και την διατήρηση του απόλυτου στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Η τελευταία πρόβα της ομάδας διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (14.09) στη Νέα Μεσημβρία και περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Μπράντον Τόμας έκανε θεραπεία κι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζεται για την επικείμενη αναμέτρηση. Από την άλλη, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν τρεις επιθετικοί καθώς μέσα είναι οι Τισουντάλι, Τσάλοβ και Σαμάτα. «Πρώτη» για Μπακαγιόκο και Κόλεϊ, εκτός οι Βιεϊρίνια – Θυμιάνης.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Κόλε, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σορετίρε, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοβ, Σαμάτα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ