Άρης: Με Μόντσου και Βέλεθ στο Ηράκλειο

Άρης: Με Μόντσου και Βέλεθ στο Ηράκλειο

Οι δυο Ισπανοί ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στην αποστολή του Άρη για το αυριανό (15/9) εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ενώ εκτός έμειναν ο τραυματίας Μάγιο και ο ανέτοιμος Χουάνκαρ

Οι Μόντσου Ροντρίγκεθ και Φραν Βέλεθ είναι τα δυο νέα πρόσωπα στην αποστολή του Άρη, ενόψει του αυριανού (15/9) εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο Ισπανός χαφ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και ο Βέλεθ την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Αντίθετα, εκτός έμειναν ο τραυματίας Μάγιο, ο Χουάνκαρ, που κρίθηκε ανέτοιμος, καθώς και ο τιμωρημένος Σουλεϊμάνοφ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον αγώνα με τον Ο.Φ.Η. (15/09), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο «Θ. Βαρδινογιάννης» (20:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Sidklev, Montoya, Fattore, Frydek, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Fran Velez, Darida, Jean Jules Mvondo, Cifuentes, Monchu Rodriguez, Pardo, Manu Garcia, Sisto, Saverio, Zamora, Diandy, Loren Moron, Φετφατζίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Suleymanov (τιμωρημένος), Hugo Mallo, (τραυματίας), Juankar (ανέτοιμος), Παναγίδης, Αγοραστός, Κυριαζής (Κ19)».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ