Στη λίστα του Άρη και ο Κουέισον (vids)

Στη λίστα του Άρη και ο Κουέισον (vids)

Οι κιτρινόμαυροι εξετάζουν και την περίπτωση του 30χρονου διεθνούς Σουηδού επιθετικού, που είχε μείνει στις αρχές Ιουλίου ελεύθερος από την Αλ Ετιφάκ, ενώ είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων και στις Παλέρμο και Μάιντζ.

Ο Ρόμπιν Κουέισον είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους παίκτες που εξετάζουν οι άνθρωποι του Άρη, για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της ομάδας τους. Οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων έχουν κάνει, ήδη, μάλιστα, κάποιες επαφές με τον 30χρονο διεθνή Σουηδό επιθετικό, που έμεινε ελεύθερος στις αρχές Ιούλιου, από την Αλ Ετιφάκ.

Στην ομάδα του Τζέραρντ αγωνιζόταν από το καλοκαίρι του 2021, ενώ πέτυχε και 16 γκολ σε 68 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της ΑΙΚ Στοκχόλμης, ενώ το 2014 αποκτήθηκε από την Παλέρμο. Το 2017 μετακόμισε στο γερμανικό πρωτάθλημα, καθώς η Μάιντζ τον αγόρασε έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Κουέισον μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στα δυο άκρα. Το μοναδικό αρνητικό στην περίπτωση του είναι ότι έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τον προηγούμενο Δεκέμβριο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ