Άρης: Τα τρία ερωτηματικά για την αποστολή της Κρήτης

Άρης: Τα τρία ερωτηματικά για την αποστολή της Κρήτης

Ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει τις επιλογές του, ενόψει του αυριανού (15/9) εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ, μετά το τέλος της προπόνησης, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται το αν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή οι Μόντσου, Βέλεθ και Χουάνκαρ.

Η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό (15/9) παιχνιδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο θα ολοκληρωθεί με την πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο», μετά το τέλος της οποίας ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή, δίνοντας απαντήσεις για τα ερωτηματικά που υπάρχουν.

Ο παίκτης που φαίνεται ότι συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να ταξιδέψει στην Κρήτη μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του είναι ο Μόντσου Ροντρίγκεθ. Ο Ισπανός χαφ όχι μόνο διέψευσε τα προγνωστικά, ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού του, αλλά με την εικόνα του βάζει υποψηφιότητα και για το βασικό σχήμα.

Διαβάστε επίσης: Το πήρε απόφαση ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα: «Παίκτης του Ολυμπιακού ο Πετρούσεφ»

Ακόμα, αρκετά πιθανή φαντάζει και η επιστροφή του Φραν Βέλεθ. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είχε μείνει εκτός από το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς είχε ταλαιπωρηθεί από ίωση. Δεν αποκλείεται, τέλος, να συμπεριληφθεί στην αποστολή των κιτρινόμαυρων και το τελευταίο μεταγραφικό τους απόκτημα, ο Χουάνκαρ.

Αντίθετα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απουσία του Ούγκο Μάγιο, που αισθάνεται ενοχλήσεις και ο Άκης Μάντζιος δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του. Τέλος, δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι της Κρήτης και ο τιμωρημένος Σουλεϊμάνοφ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ