Ατρόμητος: Με Τσιγγάρα, Κίνι και Μανσούρ στην Τρίπολη

Ατρόμητος: Με Τσιγγάρα, Κίνι και Μανσούρ στην Τρίπολη

Με δύο σημαντικές επιστροφές, αλλά και με τον Χάρη Τσιγγάρα στην αποστολή, θα ταξιδέψει στην Τρίπολη ο Ατρόμητος για το αυριανό (14/09, 20:00) παιχνίδι με αντίπαλο τον Αστέρα

Την προετοιμασία του για την αυριανή (14/09, 20:00) εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Aστέρα Τρίπολης για το πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ολοκλήρωσε το απόγευμα της Παρασκευής ο Ατρόμητος.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στο Μαζαράκη, ο τεχνικός των Περιστεριωτών, Πάμπλο Γκαρσία, ανακοίνωσε την αποστολή με την οποία θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Διαβάστε επίσης: Ελλάδα: Η πιο βελτιωμένη εθνική στον κόσμο

Στην αποστολή επιστρέφουν οι Κίνι και Μανσούρ μετά την τιμωρία τους, αφού είχαν δει κόκκινη κάρτα στο ματς με τον ΟΦΗ, ενώ ντεμπούτο στην αποστολή κάνει και ο Χάρης Τσιγγάρας.

Από την άλλη, εκτός έμεινε ο Τζοβάρας λόγω ενοχλήσεων, όπως και οι Πομόνης και Αργυρίου.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρόμητου: Χουτεσιώτης, Κοσέλεφ, Σάλτας, Αθανασίου, Σταυρόπουλος, Κίνι, Μπρόρσον, Τσακμάκης, Μανσούρ, Τσιγγάρας, Γκονθάλεθ, Μίχορλ, Μουντές, Καλοσκάμης, Ουεντραόγκο, Βρακάς, Καραμάνης, Ουάρντα, Φαν Βέερτ, Καρλίτος, Γιουμπιτάνα, Μπάκου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ