Έσπασε τη σιωπή το θύμα της παρενόχλησης από τον Ούγκο Μάγιο: «Σοκαρίστηκα, προσπάθησα να τον απωθήσω» (vid)

Έσπασε τη σιωπή το θύμα της παρενόχλησης από τον Ούγκο Μάγιο: «Σοκαρίστηκα, προσπάθησα να τον απωθήσω» (vid)

Η Κάρμε Κόμα, δήλωσε το πόσο Δικαιωμένη για την καταδικαστική απόφαση κατά του ποδοσφαιριστή του Άρη.

Ο Ούγκο Μάγιο, για σεξουαλική κακοποίηση κατά της γυναίκας που εργαζόταν ως μασκότ της ομάδας της Εσπανιόλ και το οποίο είχε προκαλέσει αναταραχή στην Ισπανία.

Η κακοποίηση σημειώθηκε στις 24 Απριλίου 2019 στο γήπεδο της Εσπανιόλ, όταν πριν από την έναρξη του αγώνα, ο Ούγκο Μάγιο, ο οποίος ήταν αρχηγός της Θέλτα, έφτασε εκεί που ήταν η μασκότ και άγγιξε το στήθος της.

Διαβάστε επίσης: Το νούμερο «ζαλίζει»: «Αυτό είναι το φετινό μπάτζετ του Παναθηναϊκού»

Για όλα αυτά πήρε θέση ο παίκτης του Άρη, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, διαψεύδοντας τα όσα συνέβησαν, αναφέροντας πως όλα είναι ψέματα.

Η Κάρμε Κόμα, η γυναίκα που εργάστηκε ως μασκότ της Εσπανιόλ εκείνη την ημέρα το 2019 και η οποία ανέφερε ότι ο Μάγιο έβαλε το χέρι του κάτω από το κοστούμι της αγγίζοντας το στήθος της, μίλησε στο Onda Cero και στο Cadena COPΕ.
«Ήμουν πολύ ξεκάθαρη ότι ήθελα να το αναφέρω και το έκανα την επόμενη μέρα. Ένιωσα θυμό, αηδία και το άγγιγμα στο στήθος θα μπορούσε να φαίνεται σαν αστείο, ένα αστείο που μένει ατιμώρητο, αλλά Είπα στον εαυτό μου ότι δεν μπορεί».

«Είμαι υπό πίεση, ντροπή και φοβάμαι εδώ και πέντε χρόνια ότι θα γίνει γνωστή η ταυτότητά μου επειδή είμαι ανώνυμος. Είμαι ικανοποιημένος γιατί τελικά ο δικαστής απέδειξε ότι αυτό που μου συνέβη είναι αλήθεια… Αποδόθηκε δικαιοσύνη», δήλωσε στο «Radioestadio Noche».

«Ξέρω ότι το βίντεο ήταν θεμελιώδες για την άμυνα. Ακόμη και μπροστά σε 20.000 ανθρώπους και κάμερες, οι άνθρωποι αμφέβαλλαν για το τι είχε συμβεί», είπε.

Η Κάρμε εξήγησε ότι «έμεινα σιωπηλή για πέντε χρόνια με τα Μέσα ενημέρωσης να προσπαθούν να με κάνουν να μιλήσω και δεν το έκανα από σεβασμό στον εαυτό μου και τη δικαστική διαδικασία, αλλά τώρα που η ποινή είναι γνωστή, αναρωτιέμαι γιατί πρέπει να να μείνω σιωπηλός γιατί πρέπει να κρυφτώ;».

«Κατά κάποιο τρόπο με παρηγορεί, με κάνει να πιστεύω ότι η δικαιοσύνη έχει νόημα και με βοήθησε να βρω κάποιον ανώνυμο, που δεν είχε την ανάγκη να περάσει αυτά τα τέσσερα χρόνια. αλλά είμαι ικανοποιημένος γιατί υπερασπίστηκα τον εαυτό μου με τα εργαλεία μου. Ήμουν κάτω από τη μεταμφίεση και σε ένα γήπεδο. Με συγκλόνισε απόλυτα. Δεν γνωριζόμασταν».

«Ενάμιση χρόνο αργότερα, το δικαστήριο της Cornellá κατέθεσε την υπόθεση. Κάναμε έφεση και έγινε εκ νέου εξέταση. Ανοιξε την υπόθεση. Αυτό έχει συμβεί όντως και είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος που κάνω κάτι για χόμπι· στη ζωή νόμιζα ότι θα βρεθώ σε αυτή την κατάσταση. Το έχω σκεφτεί και το έχω μιλήσει και αν το είχα στο μυαλό μου στην αρχή, ίσως να το ξανασκέφτηκα, αλλά την επόμενη μέρα έγραψα ένα email απόρριψης, οι οποίοι μου πρόσφεραν βοήθεια από το μηδέν».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hugo Mallo (@hugomallo)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ