Άρης: Ανέβασε ρυθμούς ο Μόντσου

Άρης: Ανέβασε ρυθμούς ο Μόντσου

Ο Ισπανός χαφ συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ αντίθετα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησε και πάλι ο Μάγιο, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα προλάβει το κυριακάτικο (15/9) παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Βελτίωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του Μόντσου Ροντρίγκεθ, που συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης. Αντίθετα, ο Ούγκο Μάγιο ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα και οι ελπίδες συμμετοχής του στην κυριακάτικη (15/9) αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, είναι ελάχιστες.

Στη διάθεση του Άκη Μάντζιου τέθηκαν και οι Σίντκλεφ, Παναγίδης και Σαμόρα,που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ο.Φ.Η. στο «Θ. Βαρδινογιάννης» (15/09, 20:30), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Το πρόγραμμα της Πέμπτης ξεκίνησε με ενεργοποίηση, συνεχίστηκε με ασκήσεις επιθετικής μετάβασης και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τακτικής.

Ο Μόντσου Ροντρίγκεθ ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ενώ ο Ούγκο Μάγιο, από την πλευρά του, συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα.

Στη σημερινή προπόνηση συμμετείχαν οι Άλβαρο Σαμόρα, Μιχάλης Παναγίδης και Φίλιπ Σίντκλεφ, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί και πάλι στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ