ΠΑΟΚ: Παραμένει εκτός ο Μπράντον, αποφόρτιση για Καμαρά

ΠΑΟΚ: Παραμένει εκτός ο Μπράντον, αποφόρτιση για Καμαρά

Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Παναθηναϊκού ο ΠΑΟΚ, με τον Μπράντον Τόμας ωστόσο να παραμένει εκτός.

Η αντίστροφη μέτρηση για το κυριακάτικο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό έχει ξεκινήσει στον ΠΑΟΚ, με τους ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου να επικεντρώνονται στην τακτική.

Ο Μπράντον Τόμας συνέχισε για ακόμη μία μέρα με θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μαντί Καμαρά έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης μετά την επιστροφή του από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδας της χώρας του.

Διαβάστε επίσης: Τα 6 ματς έως τις 6 του Οκτώβρη στο ΟΑΚΑ, ο Κάρμο, ο Ελ Κααμπί και ο Άρης

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Οι διεθνείς επέστρεψαν, η αντίστροφη μέτρηση φτάνει στο τέλος της, η προετοιμασία κορυφώνεται, το ντέρμπι πλησιάζει.

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινείται το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου, που μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση. Την Πέμπτη (12.09) η μέρα αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο μετά την προθέρμανση και κάποια παιχνίδια κατοχής, ασχολήθηκαν με την τακτική προσέγγιση της επικείμενης μάχης με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Η Super League παίζει στη Stoiximan με αμέτρητες επιλογές, 0% γκανιότα*, bet builder και ενισχυμένες αποδόσεις! *Όροι & προϋποθέσεις
Ο Μπράντον Τόμας συνέχισε με θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μαντί Καμαρά έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης μετά την επιστροφή του από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδας της χώρας του.

Την Παρασκευή (13.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ