Πρόλαβε στο… παρά ένα ο ΠΑΟΚ: Κάτοικος Τούμπας ο Λόβρεν

Πρόλαβε στο… παρά ένα ο ΠΑΟΚ: Κάτοικος Τούμπας ο Λόβρεν

Ο ΠΑΟΚ πρόλαβε την προθεσμία και έκανε δικό του για δύο χρόνια τον Ντέγιαν Λόβρεν από τη Λιόν.

Παίκτης του ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια είναι ο Ντέγιαν Λόβρεν! Έστω και την τελευταία στιγμή ο Δικέφαλος κατάφερε να κλείσει το μεγάλο κενό στο κέντρο της άμυνάς του, κάνοντας δικό του τον 35χρονο Κροάτη στόπερ.

Με την περίπτωση του Ουμάρ Σολέ να ναυαγεί οριστικά, οι «ασπρόμαυροι» φούλαραν από το μεσημέρι για την περίπτωση του πολύπειρου αμυντικού της Λιόν και λίγο πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος τον έκαναν κάτοικο Τούμπας.

Διαβάστε επίσης: Ο «άλλος» Φουρνιέ και η αναβάθμιση του Ράιτ

Ο Λόβρεν είχε έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα, αλλά δεν βρισκόταν στα πλάνα του προπονητή του κι έτσι είδε εξ αρχής με θετικό μάτι τη μεταγραφή. Αυτό που έμενε ήταν να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες ανάμεσα στις δύο ομάδες αλλά και κάποιες εκκρεμότητες του παίκτη με τη Λιόν, κάτι που συνέβη αργά το βράδυ της Τετάρτης και η μεταγραφή έκλεισε.

Πλέον αυτό που απομένει είναι να έρθει στη Θεσσαλονίκη ο Λόβρεν ώστε να περάσει από τις εξετάσεις και να ανακοινωθεί. Υπενθυμίζουμε βέβαια πως δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη, αλλά θα υπολογίζεται μόνο για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Όσο για την καριέρα του Λόβρεν; Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στη συνέχεια πήγε στη Λιόν και στη Σαουθάμπτον, για να τον αγοράσει η Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2014. Με τους «reds» αγωνίστηκε για έξι χρόνια, κατέκτησε το Champions League το 2019 και φόρεσε τη φανέλα τoυς σε 185 παιχνίδια έχοντας οκτώ γκολ και τέσσερις ασίστ.

Το 2020 πήγε στη Ζενίτ και την τελευταία διετία έπαιζε στη Λιόν ενώ υπήρξε διεθνής με την Εθνική Κροατίας από την οποία αποσύρθηκε μετά το Μουντιάλ του Κατάρ. Το αρνητικό είναι ότι έχει να παίξει από τις 26 Ιανουαρίου, ωστόσο στον ΠΑΟΚ ποντάρουν στην κλάση και στην εμπειρία του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ