«Τρέλα» για τον Άρη στη ΔΕΘ (pics)

«Τρέλα» για τον Άρη στη ΔΕΘ (pics)

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη επισκέφτηκαν το Περίπτερο της ΠΑΕ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και γνώρισαν την αποθέωση από μικρούς και μεγάλους οπαδούς της ομάδας.

Τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη επισκέφτηκαν το Περίπτερο της ΠΑΕ στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και έγιναν δεκτά με ενθουσιασμό από μικρούς και μεγάλους οπαδούς τους ομάδας.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι πολύ έντονη ήταν η παρουσία μικρών παιδιών, που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα ινδάλματα τους και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Οι παίκτες των κιτρινόμαυρων συνομίλησαν με τον κόσμο και μοίρασαν εκατοντάδες αυτόγραφα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι οπαδοί του Άρη δεν σταμάτησαν στιγμή να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας, ενώ τόσο οι παίκτες όσο και τα μέλη του τεχνικού τιμ, έδειχναν να το διασκεδάζουν.

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς εκπρόσωπησε τους παίκτες του Άρη, μιλώντας σε άπταιστα ελληνικά και τόνισε μεταξύ άλλων: «Θα έπρεπε στα τρία παιχνίδια που δώσαμε, να έχουμε εννιά βαθμούς. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε τον ΟΦΗ για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και να συνεχίσουμε δυνατά».

Δείτε εικόνες:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ