Ατρόμητος: Με κόσμο στην Τρίπολη για το ματς με τον Αστέρα

Ατρόμητος: Με κόσμο στην Τρίπολη για το ματς με τον Αστέρα

Όπως γνωστοποίησε μέσω σχετικής ανακοίνωσης, ο Ατρόμητος θα έχει τον κόσμο του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ατρόμητος θα φιλοξενηθεί από τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Superleague, η οποία επιστρέφει μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Όπως γνωστοποίησαν οι Περιστεριώτες μέσω σχετικής του ανακοίνωσης, θα έχουν κανονικά τον κόσμο τους στο πλευρό τους, αφού εξασφάλισαν μία θύρα από το «Θ. Κολοκοτρώνης».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας πως έχει εξασφαλιστεί ανοικτή θύρα για τις ανάγκες τους, ώστε ο 12ος παίκτης του Ατρόμητου να μην λείπει ούτε από την Τρίπολη.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικτυακής σύσκεψης τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, αποφασίστηκε πως οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα έχουν την δυνατότητα να προσέλθουν μεμονωμένα στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης» και συγκεκριμένα στην θύρα 4 του γηπέδου, προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ομάδας μας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League το προσεχές Σάββατο (14/9) στις 20:00.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει ηλεκτρονικά όπως ορίζουν η νομοθεσία και οι προβλεπόμενες διατάξεις για την διεξαγωγή των αθλητικών διοργανώσεων. Έξω από τη θύρα 4 του γηπέδου, θα λειτουργεί και εκδοτήριο για τους φίλους και τις φίλες της ομάδας μας που έχουν συμπληρώσει το 67ο έτος της ηλικίας τους, καθώς και εν γένει για τη διευκόλυνση του συνόλου των φιλάθλων.

Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 15€ και η εξασφάλισή του μπορεί να γίνει στον σύνδεσμο https://asterastickets.gr

Η ΠΑΕ Ατρόμητος καλεί τους φίλους και τις φίλες της ομάδας μας να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης» στην Τρίπολη.

Για την πόλη και τη φανέλα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ