Ηλιόπουλος σε Πιερό: «Είσαι ο αντάρτης της ΑΕΚ» (vid)

Ηλιόπουλος σε Πιερό: «Είσαι ο αντάρτης της ΑΕΚ» (vid)

Ο Φραντζί Πιερό παρουσιάστηκε επίσημα από την ΑΕΚ, με τον ιδιοκτήτη της Ένωσης Μάριο Ηλιόπουλο να τον υποδέχεται στην «OPAP Arena» με έναν ιδιαίτερο... χαρακτηρισμό.

Στην ΑΕΚ ανήκει και επίσημα ο Φραντζί Πιερό, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. Ο 29χρονος επιθετικός από την Αϊτή επισκέφτηκε τα γραφεία της ΠΑΕ, υπέγραψε το συμβόλαιό του και στη συνέχεια ξεναγήθηκε στους χώρους του γηπέδου.

Μάλιστα είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον ιδιοκτήτη, Μάριο Ηλιόπουλο, ο οποίος τον χαρακτήρισε ως το νέο αντάρτη της ομάδας. Αμέσως μετά, δήλωσε χαρούμενος που ήρθε στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδας, εμφανίστηκε ανυπόμονος να δει το γήπεδο με γεμάτες εξέδρες και ξεκαθάρισε ότι στόχος του είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

«Γεια σας παιδιά, το όνομά μου είναι Φράνζι Πιερό. Είμαι από την Αϊτή, είμαι 29 χρονών. Είμαι επιθετικός. Ανυπομονώ να ξεκινήσω, να σκοράρω πολλά γκολ για εσάς κι επίσης να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου κι επίσης να κερδίσουμε το πρωτάθλημα.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και είμαι μέλος της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής ομάδας της Ελλάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πιερό, προτού ο Μάριος Ηλιόπουλος τον υποδεχθεί στην «OPAP Arena» και του πει: «Είσαι ο αντάρτης για την ΑΕΚ και αυτό είναι το σπίτι σου». Για να έρθει η απάντηση από τον Πιερό: «Yes Boss» και ο διοικητικός ηγέτης των «κιτρινόμαυρων» να του πει εκ νέου: «Σκόραρε».

«Είμαι ο Φράνζι Πιερό. Τώρα ξέρετε ποιος είμαι. Ανυπομονώ να σας δω. Εδώ», κατέληξε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κιτρινόμαυρων».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ