Άρης: Οι επαφές και ο φορ

Άρης: Οι επαφές και ο φορ

Οι άνθρωποι του Άρη θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες απόκτησης ενός παίκτη, που θα πλαισιώσει τους Μορόν και Σαμόρα στην επίθεση και εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις, ενώ στη λίστα τους υπάρχει, πάντα και το όνομα του Αραούχο.

Στην απόκτηση ενός επιθετικού έχουν ρίξει το βάρος των προσπαθειών τους οι άνθρωποι του Άρη, στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, σε ότι αφορά, τουλάχιστον τους παίκτες που έχουν ομάδα.

Οι κιτρινόμαυροι εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις παικτών, που έχουν συμβόλαιο με άλλον σύλλογο, ενώ βρίσκονται σε επαφές μαζί τους. Ακόμα, στη λίστα των κιτρινόμαυρων βρίσκεται, πάντα και το όνομα του Σέρχιο Αραούχο.

Διαβάστε επίσης: H ξεχασμένη ιστορία Κολέ και Ολυμπιακού: «Λυπάμαι που δεν δέχθηκα», η ατάκα 10 χρόνια μετά (pic)

Για τον Αργεντινό επιθετικό, μάλιστα, δεν υπάρχει και η πίεση χρόνου, καθώς είναι ελεύθερος και έχει το δικαίωμα να συμφωνήσει με κάποια ομάδα έως και τα τέλη του τρέχοντος μήνα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στις προθέσεις των ανθρώπων του Άρη είναι να αποκτήσουν ένα φορ, που θα πλαισιώσει τους Μορόν και Σαμόρα, όμως, δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο κάτι τέτοιο και θα εξαρτηθεί από την έκβαση των επαφών που έχουν ξεκινήσει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ