ΠΑΟΚ: Επιστροφή για Τάισον, πρόβλημα με Σάστρε και Τόμας

ΠΑΟΚ: Επιστροφή για Τάισον, πρόβλημα με Σάστρε και Τόμας

Κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ προπονήθηκε ο Τάισον, ενώ οι Σάστρε και Μπράντον Τόμας απουσίασαν από το πρόγραμμα, ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων στον ΠΑΟΚ επέστρεψε ο Τάισον, που υπολογίζεται κανονικά από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, για το κυριακάτικο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αντιθέτως ο Ρουμάνος είδε τους Μπράντον Τόμας και Ζοάν Σάστρε να απουσίαζουν από την προπόνηση, με τον πρώτο να κάνει θεραπεία και τον δεύτερο να ταλαιπωρείται από ίωση.

Διαβάστε επίσης: Γιοβάνοβιτς: «Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι σαν Εθνική δεν έχουμε δικαίωμα να υποτιμήσουμε κάποιον αντίπαλο, ούτε τον εαυτό μας»

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Το αγωνιστικό τμήμα ξεκινάει να μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (09.09) στη Νέα Μεσημβρία.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής και στη συνέχεια ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό τουρνουά τριών ομάδων.

Ο Ζόαν Σάστρε έμεινε εκτός προγράμματος λόγω ίωσης, ενώ ο Μπράντον Τόμας έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γήπεδο. Ο Τάισον προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.

Την Τρίτη (10.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ