Foot Mercato: «Οριστική συμφωνία ανάμεσα σε Μακελελέ και Αστέρα»

Foot Mercato: «Οριστική συμφωνία ανάμεσα σε Μακελελέ και Αστέρα»

Ως τελειωμένη παρουσιάζει τη συμφωνία μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και του Κλοντ Μακελελέ, το «Foot Mercato».

Στον Κλοντ Μακελελέ φαίνεται ότι έχουν καταλήξει οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας ως ο διάδοχος του Μίλαν Ράσταβατς.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Foot Mercato», οι δύο πλευρές έφτασαν σε οριστική συμφωνία και το μόνο που μένει για να επισημοποιηθεί, είναι η ανακοίνωση των Αρκάδων.

Διαβάστε επίσης: Γιατί έμειναν και οι 5 πρωταθλητές του Youth League στο ρόστερ – Η απόφαση του Μεντιλίμπαρ και οι ευκαιρίες

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Μια νέα περιπέτεια στην Ελλάδα για τον Κλοντ Μακελελέ. Ο φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006 με την Γαλλία είναι κοντά στο να επιστρέψει στο προσκήνιο μέσω του Αστέρα Τρίπολης Aktor, που αγωνίζεται στην ελληνική Super League.

Ο σύλλογος, που αυτή τη στιγμή είναι στην 5η θέση στο πρωτάθλημα της χώρας του, προσέλκυσε τον Μακελελέ, ιδιαίτερα χάρη σε ένα αρκετά φιλόδοξο αθλητικό έργο σε εθνικό επίπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ελληνική ομάδα που έχει ήδη συμμετάσχει δύο φορές στο Europa League και έχει σταθερούς επενδυτές, προσφέρει μονοετές συμβόλαιο στον πρώην παίκτη των Παρί και Ρεάλ, με οψιόν για ακόμη ένα έτος.

Ο 51χρονος τεχνικός φέρνει μαζί του τον πρώην βοηθό του Κάρλο Αντσελότι, Πολ Κλεμέντ, αλλά και τον πρώην γυμναστή της Παρί, Ραφαέλ Φεβρ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ