ΑΕΚ: «Απορρίψαμε δύο προτάσεις στα 22,5 και 25+2,5 εκατ. ευρώ για τον Γκαρσία το καλοκάιρι»

ΑΕΚ: «Απορρίψαμε δύο προτάσεις στα 22,5 και 25+2,5 εκατ. ευρώ για τον Γκαρσία το καλοκάιρι»

Η ΑΕΚ πήρε θέση σχετικά με διάφορα δημοσιεύματα γύρω από τον Λιβάι Γκαρσία και αποκάλυψε πως μέσα στο καλοκαίρι απέρριψε δύο μεγάλες προτάσεις για τον διεθνή φορ της.

Επίσημη θέση πήρε η ΑΕΚ για τα όσα γράφονται γύρω από τον Λιβάι Γκαρσία και τη ζήτηση που είχε αυτό το καλοκαίρι από το εξωτερικό. Όπως αναφέρουν στην Ένωση, το προηγούμενο διάστημα απορρίφθηκαν δύο πολύ μεγάλες προτάσεις για τον επιθετικό από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

Σύμφωνα με τους «κιτρινόμαυρους» η ΑΕΚ είχε στις 11 Ιουλίου πρόταση ύψους 22,5 εκατ. ευρώ για τον διεθνή άσο και στις αρχές Αυγούστου πρόταση 25+2,5 εκατ. ευρώ, αλλά τις απέρριψε και τις δύο. Θυμίζουμε πως δεν έχει αλλάξει κάτι στο 60-40 με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ που συνεχίζει να διατηρεί το πολύ μεγάλο ποσοστό της.

Διαβάστε επίσης: Έγραψε ιστορία ο Λάζαρος: Ο μοναδικός που έχει σκοράρει με τους τρεις μεγάλους Αθήνας και Θεσσαλονίκης! (pic+vid)

Παρά την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς η ΑΕΚ δείχνει διατεθειμένη να κρατήσει στις τάξεις της τον Λιβάι Γκαρσία ο οποίος πέρσι υπέγραψε νέο συμβόλαιο ως το 2028 και με αυξημένες αποδοχές. Mε βάση τα παραπάνω λοιπόν, δημοσιεύματα που ανάφεραν τις προηγούμενες μέρες πως ενδέχεται να έρθει πρόταση στα 20 εκατ. ευρώ για τον Λιβάι από τη Ρωσία, ακόμη και να ισχύουν, δεν υπάρχει περίπτωση να πωληθεί ο παίκτης με τέτοιο ποσό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ