Athletic: «Η Τσέλσι ελπίζει σε συμφωνία με την ΑΕΚ για πώληση του Φοφανά»

Athletic: «Η Τσέλσι ελπίζει σε συμφωνία με την ΑΕΚ για πώληση του Φοφανά»

Εντείνονται οι συνομιλίες της Τσέλσι με την ΑΕΚ για τον Ντέιβιντ Ντάτρο Φοφανά, σύμφωνα με το «Athletic».

Συνεχίζονται οι συζητήσεις ανάμεσα σε Τσέλσι και ΑΕΚ για την μεταγραφή του Ντέιβιντ Ντάτρο Φοφανά στην Ένωση, σύμφωνα με το έγκυρο «Athletic».

Συγκεκριμένα, στην Αγγλία αναφέρουν πως η ομάδα του Λονδίνου θέλει να προλάβει το μεταγραφικό παράθυρο στην Ελλάδα, που «κλείνει» στις 11 Σεπτεμβρίου και να ολοκληρωθεί το deal, ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Διαβάστε επίσης: Ο μεγάλος στόχος του Μεντιλίμπαρ επετεύχθη: Τα «χρυσά» παιδιά του Ολυμπιακού και ο μέσος όρος ηλικίας του ρόστερ

Η Τσέλσι αγόρασε τον παίκτη από τον Μόλντε έναντι ποσού άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ (8,4 εκατομμύρια λίρες, 11 εκατομμύρια δολάρια) τον Ιανουάριο του 2023 και έκτοτε έχει καταγράψει μόλις τρεις εμφανίσεις με τους «μπλε». Την περασμένη σεζόν, παραχωρήθηκε δανεικός στην Ουνιόν Βερολίνου και την Μπέρνλι, με την οποία σημείωσε τέσσερα γκολ στην Premier League σε 15 παιχνίδια.

Το ρεπορτάζ του «Athletic»

«Η Τσέλσι έχει εντείνει τις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ για την πώληση του Ντέιβιντ Ντάτρο Φοφανά, με την ελπίδα να συμφωνηθεί η μεταγραφή πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα την Τετάρτη», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ του «Athletic».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ