Έτσι πείστηκε να έρθει στην Ελλάδα ο Γουίλιαν: «Απέρριψε πολλές προτάσεις για τον Ολυμπιακό»

Έτσι πείστηκε να έρθει στην Ελλάδα ο Γουίλιαν: «Απέρριψε πολλές προτάσεις για τον Ολυμπιακό»

Δημοσίευμα από τη Βραζιλία αναλύει τους λόγους για τους οποίους ο Γουίλιαν επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός συνηθίζει να φέρνει αρκετά συχνά τεράστια ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Η «βόμβα» με την απόκτηση του Γουίλιαν έγινε θέμα σε πολλά διεθνή ΜΜΕ, με τα Μέσα από τη Βραζιλία ακόμα μέχρι και σήμερα να ασχολούνται με την επιλογή του 36χρονου σούπερ σταρ να συνεχίσει την καριέρα του στους κατόχους του Conference League.

Παρά το ενδιαφέρον από πολλές αγγλικές ομάδες, όπως η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Γουλβς και η Νότιγχαμ Φόρεστ. Και όπως αναφέρει νεότερο δημοσίευμα από την πατρίδα του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού; Υπήρχε… φλερτ και από συλλόγους του MLS, αλλά και την Αραβία. Αλλά ο Γουίλιαν προτίμησε να πάει στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Οι πρώτες σκέψεις του Μεντιλίμπαρ για Γουίλιαν και Ολιβέιρα

Ο λόγος; Το κίνητρο της διεκδίκησης τίτλων, αλλά και η συμμετοχή των «ερυθρόλευκων» στο ανανεωμένο Europa League, έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην απόφαση του 36χρονου σταρ να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Το σχετικό δημοσίευμα από τη Βραζιλία αναφέρει τα εξής:

«Περιμένοντας τόσο καιρό για μια προσφορά, ο Γουίλιαν είδε την αγορά να μειώνεται καθώς πλησίαζε το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Δεν είχαν απομείνει πολλές ελκυστικές επιλογές για τον παίκτη, σύλλογοι από το MLS, στις Ηνωμένες Πολιτείες και από τον αραβικό κόσμο έκαναν προτάσεις, αλλά δεν κατάφεραν να τον γοητεύσουν.

Τότε, εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός. Ο Γουίλιαν κατάλαβε ότι θα παλέψει ξανά για τίτλους στον ελληνικό σύλλογο. Επιπλέον, θα αγωνιστεί στο Europa League για τον νυν κάτοχο του Conference League».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ