Ολυμπιακός: Ο Στάμενιτς, η επιστροφή και η ειδική διαχείριση από τον Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Ο Στάμενιτς, η επιστροφή και η ειδική διαχείριση από τον Μεντιλίμπαρ

Η ταλαιπωρία του Μάρκο Στάμενιτς με την εθνική ομάδα της Νέας Ζηλανδίας και η ειδική διαχείριση από τον Βάσκο τεχνικό

Στον Ολυμπιακό έχουν μπει σε ρυθμούς επιστροφής στην αγωνιστική δράση, καθώς την ερχόμενη Κυριακή (15/9, 18:30) οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague.

Αυτή την περίοδο είναι σε εξέλιξη η πρώτη διακοπή της σεζόν λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, με τους Πειραιώτες να έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους Αγρινιώτες, δίχως φυσικά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να έχει στη διάθεσή του ακόμα τους διεθνείς της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Οι πρώτες σκέψεις του Μεντιλίμπαρ για Γουίλιαν και Ολιβέιρα

Ένας από αυτούς είναι ο Μάρκο Στάμενιτς, ο οποίος έχει κληθεί στην εθνική της Νέας Ζηλανδίας για να αγωνιστεί στα φιλικά με αντιπάλους το Μεξικό και τις ΗΠΑ. Στην αναμέτρηση με την ομάδα του Ορμπελίν Πινέδα ο αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού αγωνίστηκε κανονικά, στον αγώνα όπου ο Ορμπελίν Πινέδα σκόραρε και το Μεξικό νίκησε με σκορ 3-0.

Ο Στάμενιτς θα είναι ο τελευταίος εκ των διεθνών που θα επιστρέψουν στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Και εκτός από τελευταίος θα είναι και ο πιο ταλαιπωρημένος. Τα ξημερώματα της Τετάρτης (11/9) θα αγωνιστεί στο φιλικό με αντίπαλο τις ΗΠΑ.

Τα μεγάλα αεροπορικά ταξίδια και η πολύωρη μετακίνηση εντός της Αμερικής θα ταλαιπωρήσουν αρκετά τον Νεοζηλανδό μέσο και γι’ αυτόν τον λόγο θα υπάρξει ειδική διαχείριση από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προς τον ποδοσφαιριστή. Ο Στάμενιτς θα επιστρέψει την ερχόμενη Παρασκευή (13/9) και αναμένεται να πάρει «ανάσες» από τον Βάσκο προπονητή του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ