Ελίασον: «Στο πρωτάθλημα τα πάμε καλά με την ΑΕΚ»

Ελίασον: «Στο πρωτάθλημα τα πάμε καλά με την ΑΕΚ»

Ο Νίκλας Ελίασον κλήθηκε να μιλήσει για τη συμμετοχή του με την εθνική Σουηδίας αλλά και για την πορεία του με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα.

Ευτυχής για την παρουσία του στην εθνική Σουηδίας δήλωσε ο Νίκλας Ελίασον, που ήταν βασικός και από τους διακριθέντες στη χθεσινή νίκη επί της Εσθονίας (3-0) για το Nations League.

Ο εξτρέμ της ΑΕΚ μίλησε για την άνετη νίκη της εθνικής του ομάδας, ενώ σχολίασε και το ξεκίνημα του με γκολ με τη φανέλα της Ένωσης κόντρα στον Λεβαδειακό στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ελίασον:

«Νομίζω πως έχουμε πολύ καλή ομάδα με πολλούς ταλαντούχους παίκτες και σε όλα ματς πρέπει να δείχνουμε διαφορετικά πράγματα. Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι νέο. Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ και προσπαθώ να συνεισφέρω στη θετική ενέργεια εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Οπότε αυτά δεν είναι περίεργα πράγματα. Πάντα θες να παίξεις βεβαίως, αλλά έχουμε απίστευτα ταλαντούχους παίκτες», δήλωσε αρχικά ο Ελίασον και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο αν τον πείραξε που δεν έπαιξε κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν.

«Όχι, αλλά είμαι και σχετικά καινούργιος στην ομάδα. Οπότε είμαι απίστευτα περήφανος που είμαι μέλος της ομάδας και θέλω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στις προπονήσεις και όταν παίζω σε αγώνα».

Για το ξεκίνημά του με την ΑΕΚ και το γκολ με τον Λεβαδειακό ο Ελίασον τόνισε: «Ήταν καλό. Ήταν κακό το αποτέλεσμα στα ευρωπαϊκά προκριματικά με τη Νόα, αλλά ήταν ένα ειδικό παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα από την Αρμενία, όπου ο τερματοφύλακάς της σκόραρε. Αποκλειστήκαμε. Αλλά στο πρωτάθλημα τα πάμε καλά».

Για τους Σουηδούς παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Έπεσα πάνω στον Φραντς Μπρόνσον, που παίζει στον Ατρόμητο, στην παραλία. Δείχνει να περνά καλά. Πέρυσι ήταν εδώ ο Όγκουστ Έρλινγκμαρκ και ζούσαμε κοντά. Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ είναι επίσης εδώ. Είμαστε λίγοι».

Για το αν ως παίκτης της ΑΕΚ επιτρέπεται να κάνει παρέα με τους παίκτες του Παναθηναϊκού, είπε: «Ναι, πάμε για καφέ καμιά φορά».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ