Γράφει ιστορία ο Ελ Κααμπί: Πάνω και από Εμπαπέ, Ρονάλντο!

Γράφει ιστορία ο Ελ Κααμπί: Πάνω και από Εμπαπέ, Ρονάλντο!

Φοβερός Ελ Κααμπί σπάει όλα τα κοντέρ με τις φοβερές επιδόσεις του - Ξεπέρασε ακόμα και τους Κιλιάν Εμπαπέ, Κριστιάνο Ρονάλντο ο Μαροκινός «εκτελεστής» του Ολυμπιακού

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί γράφει ιστορία με τις επιδόσεις του και έχει καταφέρει να μπει στη λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ παγκοσμίως για το 2024.

Συγκεκριμένα, ο Μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού είναι στην 6η θέση των πρώτων σκόρερ για το ημερολογιακό έτος το οποίο διανύουμε, καθώς έχει σκοράρει 27 γκολ μέσα στο 2024. Μάλιστα, με αυτή την επίδοση ο Ελ Κααμπί ξεπερνάει τους Κιλιάν Εμπαπέ, Κριστιάνο Ρονάλντο, με τους δύο σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου να μετρούν 26 τέρματα το ίδιο διάστημα.

Διαβάστε επίσης: Οι πρώτες σκέψεις του Μεντιλίμπαρ για Γουίλιαν και Ολιβέιρα

Πάνω από τον επιθετικό των Πειραιωτών, στη σχετική λίστα, βρίσκονται ο Κινέζος Γου Λέι της Σαγκάι Πόρτ, με 35 γκολ, ο Βίκτορ Γκιοκέρες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με 33, ο Ουρουγουανός Μάρτιν Καουτερούτσιο της Σπόρτινγκ Κριστάλ, με 31, ο Έρλινγκ Χάαλαντ, με 30 και ο Βραζιλιάνος Πέντρο της Φλαμένγκο, με 29 γκολ.

Τα στοιχεία είναι από τη Διεθνή Oμοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS) και αφορούν το διάστημα από 1η Ιανουαρίου έως 31 Αυγούστου 2024.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ