Άρης: Φιλικό δοκιμών με την Κ-19

Άρης: Φιλικό δοκιμών με την Κ-19

Στην αναμέτρηση οικογενειακού χαρακτήρα με την ομάδα νέων στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Άκης Μάντζιος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν ήταν βασικοί στα επίσημα παιχνίδια, όπως οι Ζουλ, Φετφατζίδης και Σουλεϊμάνοφ.

Την ευκαιρία να κάνει δοκιμές σε πρόσωπα και συστήματα είχε ο Άκης Μάντζιος στο φιλικό οικογενειακού χαρακτήρα με την Κ-19 στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Έλληνας τεχνικός χρησιμοποίησε κυρίως παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια, όπως οι Ζουλ, Φετφατζίδης και Σουλεϊμάνοφ. Ενα γκρουπ παικτών συμμετείχαν στο φιλικό, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν προπόνηση.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

Διαβάστε επίσης: Το «οπλοστάσιο» του Γιώργου Μπαρτζώκα: Η αναβάθμιση του ρόστερ και ο ευχάριστος… πονοκέφαλος του «σκακιστή» (vids)

«Το πρόγραμμα της Παρασκευής για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιλάμβανε τη διεξαγωγή αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα Κ19, η οποία –επίσης- αυτό το Σαββατοκύριακο δεν έχει επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Στο παιχνίδι, που έγινε το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης, χρησιμοποιήθηκε ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν κανονικά προπόνηση.

Για αύριο, Σάββατο, υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση το πρωί στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο για ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.

Για την Κυριακή έχει δοθεί ρεπό, ενώ η επόμενη προπόνηση θα γίνει τη Δευτέρα (09/09) στο Δασυγένειο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ