Επέστρεψε ο Νεντέλκοβιτς στην ΑΕΚ – Ποιος ο ρόλος του στο οργανόγραμμα των ακαδημιών

Επέστρεψε ο Νεντέλκοβιτς στην ΑΕΚ – Ποιος ο ρόλος του στο οργανόγραμμα των ακαδημιών

Μετά από δύο χρόνια ο Ιβάν Νεντέλκοβιτς επιστρέφει στην ΑΕΚ...

Ο Ιβάν Νεντέλκοβιτς επέστρεψε στην ΑΕΚ!

Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η Ένωση, ο Σέρβος αναλαμβάνει ως Αθλητικός Διευθυντής στις ακαδημίες και Υπεύθυνος Εκπαίδευσης.

Διαβάστε επίσης: Το «οπλοστάσιο» του Γιώργου Μπαρτζώκα: Η αναβάθμιση του ρόστερ και ο ευχάριστος… πονοκέφαλος του «σκακιστή» (vids)

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η Διεύθυνση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την πρόσληψη του Ιβάν Νεντέλκοβιτς ως Αθλητικού Διευθυντή και Υπεύθυνου Εκπαίδευσης.

Ο κ. Νεντέλκοβιτς επιστρέφει στην ΑΕΚ, στην οποία είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του για επτά χρόνια (2015-2022) ως προπονητής των τμημάτων Κ14, Κ15, Κ16 και Κ17 και θα έχει επιτελικό ρόλο στην Ακαδημία. Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA A και ένας από τους ελάχιστους κατόχους στην Ελλάδα του διπλώματος UEFA A Elite Youth.

Μετά από μια πολύ σύντομη ποδοσφαιρική καριέρα στην πατρίδα του τη Σερβία, ο Ιβάν Νεντέλκοβιτς βρέθηκε σε νεαρή ηλικία στην Ελλάδα και αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες των επαγγελματικών κατηγοριών. Από το 2012 είναι επαγγελματίας προπονητής, με ειδίκευση στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ