Άρης: Η Σαράγεβο και ο Πάβισιτς

Άρης: Η Σαράγεβο και ο Πάβισιτς

Η ομάδα της Βοσνίας βρίσκεται κοντά σε συμφωνία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, με τον Άρη για τον δανεισμό του Κροάτη μεσοεπιθετικού, που δεν υπολογίζεται από τον Άκη Μάντζιο.

Ο Ντομαγκόι Πάβισιτς βρίσκεται κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στη Βοσνία, με τη φανέλα της ΦΚ Σαράγεβο, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Sportsport.ba». Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι η ομάδα της Βοσνίας βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Άρη για τον δανεισμό του Κροάτη μεσοεπιθετικού.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι στη λίστα με αυτούς που δεν υπολογίζονται από τον Άκη Μάντζιο και ο Άρης θα ήθελε να απεμπλακεί από το συμβόλαιο του, έστω και με τη μορφή δανεισμού. Στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο Πάρντο.

Διαβάστε επίσης: Seven moments to remember – Οι «ερυθρόλευκες» στιγμές μαγείας του Γιώργου Πρίντεζη που τον έκαναν Θρύλο! (vids)

Αν, τελικά, ισχύουν τα δημοσιεύματα στη Βοσνία, τότε ο Πάβισιτς αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα στο Σεράγεβο, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ