Άρης: Φιλικό με την Κ-19 στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Άρης: Φιλικό με την Κ-19 στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Οι κιτρινόμαυροι θα αντιμετωπίσουν σήμερα (6/9) σε παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα την ομάδα νέων, ενώ ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να χρησιμοποιήσει, κυρίως, παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στους επίσημους αγώνες.

Ο Άκης Μάντζιος ήθελε η ομάδα του να διατηρήσει, στο μέτρο του δυνατού, τον αγωνιστικό ρυθμό της το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος και αυτός είναι και ο λόγος της διεξαγωγής του σημερινού (6/9) φιλικού προπονητικού χαρακτήρα με την Κ-19 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να επιλέξει για το βασικό σχήμα, κυρίως, ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια. Στη συγκεκριμένη κατηγορία εντάσσεται ο Ζουλ, που πρέπει να βρει τα «πατήματα» του, μετά την τιμωρία του, καθώς είναι πιθανόν να χρειαστεί στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Διαβάστε επίσης: Οι επιλογές του Μεντιλίμπαρ και το απαιτητικό πρόγραμμα μέχρι τον Ιανουάριο

Ακόμα, χρόνο συμμετοχής θα πάρει και ο Σουλεϊμάνοφ, που έχει εκτίσει τις τρεις από τις πέντε αγωνιστικές της ποινής του. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι παράλληλα με τις δοκιμές που θα κάνει, ο προπονητής του Άρη θα έχει την ευκαιρία να δει ξανά και ποδοσφαιριστές από την ομάδα νέων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ