Μπαλλής: «Ο Παναθηναϊκός θα κάνει ομάδα όταν θα πάρει τον Λουτσέσκου προπονητή»

Μπαλλής: «Ο Παναθηναϊκός θα κάνει ομάδα όταν θα πάρει τον Λουτσέσκου προπονητή»

Για τον Άρη, την εικόνα του Παναθηναϊκού και τον Γιάννη Κωνσταντέλια, μεταξύ άλλων, ο παλαίμαχος άσος του Άρη, Ντίνος Μπαλλής.

Ο Ντίνος Μπαλλής, μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή του «Metropolis 95.5» για τον Άρη, την διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος και την μέχρι τώρα εικόνα του Παναθηναϊκού.

Ο παλαίμαχος άσος του Άρη τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα φτιάξει ομάδα μόνο αν αναλάβει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αναφέρθηκε στον Γιάννη Κωνσταντέλια που θεωρεί πως είναι επιπέδου… Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Άρη: «Ο Άρης έκανε ποιοτικές μεταγραφές, έχει το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων ετών και θα μπορεί να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ, ο Άρης πέρυσι δεν πίστευε κανείς από τους οπαδούς του ότι θα έχει αυτό το αποτέλεσμα και να εμφανιστεί τόσο κακός σε ένα ματς που περίμενε όλη η οικογένεια. Ήταν ο χειρότερος τελικός που έπαιξε ο Άρης, είχε πολύ κακή απόδοση. Πλήγωσε την οικογένεια του Άρη. Ωστόσο, πιστεύω ο Αρειανός απέκτησε όραμα με τις μεταγραφές που έγιναν. Ο Άρης έδειξε ότι θα είναι από τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος και ίσως και ο ρυθμιστής του. Δεν είναι εύκολο να περάσει κανείς από το Χαριλάου»

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός ίσως ξόδεψε και τα περισσότερα αλλά δεν σημαίνει ότι επειδή πήρες 10 παίκτες, έχεις και καλή ομάδα. Ο Παναθηναϊκός θα κάνει ομάδα όταν θα πάρει τον Λουτσέσκου προπονητή. Ξέρεις πόσο τον περιμένει η Αθήνα; Ο Ολυμπιακός έχει προπονητάρα, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός είναι ερωτηματικό. Ο Αλμέιδα έκανε τον Πινέδα δεξί μπακ αλλά μου δημιούργησε δεύτερες σκέψεις. Αν ο Παναθηναϊκός έπαιρνε τον Λουτσέσκου, θα ήταν το πρώτο φαβορί. ».

Για τον ΠΑΟΚ και τον Κωνσταντέλια: «Ο Κωνσταντέλιας είναι το μεγαλύτερο ταλέντο εδώ και 40-50 χρόνια στην Ελλάδα, δεν υπάρχει ταλέντο σαν εκείνον και μακάρι να τον χαρεί η οικογένεια του ΠΑΟΚ και προσωπικά θα ήθελα να τον δω σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Μπορεί να ηγηθεί. Πήρε στις πλάτες του τον ΠΑΟΚ. Δεν μπορείς να βγάζεις κακία για αυτό το παιδί και να το αμφισβητείς».

Για τον Άκη Μάντζιο: «Έκανε καλά ο Άρης που κράτησε τον Μάντζιο και αν ο Άρης κερδίσει ένα συν φέτος θα οφείλεται και σε εκείνον. Αν δεν έχεις το υλικό δεν μπορείς να φτάσεις ψηλά. Αν έπαιρνε το κύπελλο πέρυσι, θα ήταν 1000% πετυχημένος. Έχει το υλικό φέτος, ενισχύθηκε η ομάδα και περιμένει πολλά».

Για τη μάχη του τίτλου: «Δίνω προβάδισμα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός είναι ερωτηματικό αλλά και η ΑΕΚ είναι φαβορί και μια σταθερή αξία».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ