Άρης: Φιλικό δοκιμών και ευκαιριών

Άρης: Φιλικό δοκιμών και ευκαιριών

Στο αυριανό (6/9) παιχνίδι οικογενειακού χαρακτήρα με την ομάδα νέων του Άρη, ο Άκης Μάντζιος θα κάνει δοκιμές σε πρόσωπα και συστήματα, αλλά και θα χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα επίσημα ματς, όπως οι Νταρίντα, Ζουλ και Σουλεϊμάνοφ.

Ο Άκης Μάντζιος χρησιμοποιεί το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, προκειμένου να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες του Άρη και να τις βελτιώσει. Στα πλαίσια αυτά, εντάσσεται και το φιλικό παιχνίδι, οικογενειακού χαρακτήρα, που θα δώσουν αύριο οι κιτρινόμαυροι με αντίπαλο την ομάδα U-19 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων αναμένεται να χρησιμοποιήσει κυρίως ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια, όπως είναι οι Νταρίντα και Φετφατζίδης. Ακόμα, θα αγωνιστεί, πιθανότατα και ο Ζουλ, που ψάχνει να βρει αγωνιστικό ρυθμό, έχοντας εκτίσει την τιμωρία των δυο αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί.

Διαβάστε επίσης: Αλφόνσο Φορντ: Είκοσι χρόνια χωρίς τον απόλυτο σκόρερ

Χρόνο συμμετοχής, επίσης, θα πάρει και ο Σουλεϊμάνοφ, που εξακολουθεί να είναι τιμωρημένος. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και ο Βέλεθ, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ