«Απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ για δανεισμό του Φοφανά η Τσέλσι»

«Απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ για δανεισμό του Φοφανά η Τσέλσι»

Σύμφωνα με το «TEAMtalk», η Τσέλσι απέρριψε πρόταση δανεισμού της ΑΕΚ για τον Νταβίντ Ντατρό Φοφανά, με τον αγγλικό σύλλογο να θέλει να πουλήσει τον παίκτη.

Η Τσέλσι απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ για τον δανεισμό του Νταβίντ Ντατρό Φοφανά, σύμφωνα με το «TEAMtalk».

Συγκεκριμένα, ο αγγλικός σύλλογος ψάχνει ένα ποσό μεταξύ 10 και 12 εκατομμυρίων λιρών, με μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης να περιλαμβάνεται σε οποιαδήποτε συμφωνία κάνουν, σύμφωνα με τους Άγγλους.

Διαβάστε επίσης: Η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού: Η λήξη της προθεσμίας και το νοικοκυριό του Μέντι

Η Ένωση θέλει να πάρει τη Φοφανά δανεικό, ενώ η Τσέλσι θα προτιμούσε να πουλήσει τον παίκτη σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα, αφού ο Ιβοριανός στράικερ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Έντσο Μαρέσκα.

Έβερτον και Σάντερλαντ έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Φοφανά αυτό το καλοκαίρι, αλλά δεν ολοκληρώθηκε κάποιο deal πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία, συμπληρώνει το εν λόγω δημοσίευμα.

Ο Φοφανά έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι μέχρι το καλοκαίρι του 2029 και στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν είχε 12 συμμετοχές με τη φανέλα της Ουνιόν Βερολίνου, με 1 γκολ, και στο δεύτερο μισό αγωνίστηκε με την Μπέρνλι στην Premier League σε 15 αγώνες, σκοράροντας 4 φορές.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ