Κόλλησαν αμέσως Γουίλιαν και Ροντινέι στον Ρέντη: Η πρώτη τους ερυθρόλευκη φωτο

Κόλλησαν αμέσως Γουίλιαν και Ροντινέι στον Ρέντη: Η πρώτη τους ερυθρόλευκη φωτο

Ο Γουίλαν πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του Ολυμπιακού, με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να κάνει αμέσως τον πρώτο του φίλο στους ερυθρόλευκους. Ο λόγος για τον συμπατριώτη του, Ροντινέι

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι εδώ και λίγα 24ωρα ο Γουίλιαν, με τους ερυθρόλευκους να κάνουν την έκπληξη και να αποκτούν τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.

Ο 36χρονος άσος αφού υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες, ξεκίνησε άμεσα τη δουλειά στο προπονητικό του Ρέντη, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος να μπει σε φουλ ρυθμούς και να τεθεί στην διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Διαβάστε επίσης: O Kάιλ Χάινς ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση (pic)

Μάλιστα, σχεδόν από την πρώτη του μέρα στον Ολυμπιακό ο Γουίλιαν πρόλαβε να κάνει τον πρώτο του φίλο στη νέα του ομάδα. Ο λόγος για τον συμπατριώτη του, Ροντινέι, με τους δύο Βραζιλιάνους να… κολλάνε από την πρώτη στιγμή. Αυτό φαίνεται και στις αναρτήσεις της ερυθρόλευκης ΠΑΕ στο «Χ», όπου Γουίλιαν και Ροντινέι είναι σχεδόν αχώριστοι, με τον 32χρονο μπακ να αναλαμβάνει την… προσαρμογή του πρώην παίκτη των Τσέλσι και Άρσεναλ, ως πιο παλιός στους Πειραιώτες.

Οι δυο τους άλλωστε γνωρίζονται από την συνύπαρξή τους στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας, όταν ο Γουίλιαν έπαιζε στην Κορίνθιανς και ο Ροντινέι στη Φλαμένγκο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ