Άρης: Η μία κίνηση που απομένει

Άρης: Η μία κίνηση που απομένει

Οι κιτρινόμαυροι αναμένεται, μετά την επικείμενη απόκτηση του Χουάνκαρ, να κινηθούν και για έναν ακόμα φορ, που θα πλαισιώσει τους Μορόν και Σαμόρα στην επίθεση.

Οι κινήσεις του Άρη για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο φαίνεται ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί, καθώς, μετά την αναμενόμενη απόκτηση του Χουάνκαρ, είναι πιθανόν να κινηθεί και για να προσθέσει στο ρόστερ του ακόμα ποδοσφαιριστή, που θα πλαισιώσει στην επίθεση τους Μορόν και Σαμόρα.

Οι κιτρινόμαυροι εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις παικτών, θέλοντας να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή. Δεν αποκλείεται ο Άρης να κινηθεί και για έναν ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού, ενώ στη λίστα υπάρχει πάντα και το όνομα του Αραούχο, αν ο τελευταίος δεν συμφωνήσει, τελικά, με την Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: Ημέρα Φουρνιέ στον Ολυμπιακό: Έρχεται στην Ελλάδα και προκαλεί… ντελίριο!

Αυτό που ξεκαθαρίζουν οι άνθρωποι του Άρη είναι ότι ο παίκτης που θα αποκτηθεί, θα πρέπει να μπορεί να βοηθήσει και ότι δεν πρόκειται να κάνουν μεταγραφή, απλά για να… κάνουν. Κανείς, δεν μπορεί να αποκλείσει, επίσης, το γεγονός οι κιτρινόμαυροι να κινηθούν και για την απόκτηση ενός χαφ, αν βρουν κάποια εξαιρετική περίπτωση. Κάτι, πάντως, που τη δεδομένη στιγμή δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ