Κριστιάνα Γκονσάλβες: Η πανέμορφη σύζυγος του Ολιβέιρα και η απίθανη αιτία γνωριμίας τους (pics)

Κριστιάνα Γκονσάλβες: Η πανέμορφη σύζυγος του Ολιβέιρα και η απίθανη αιτία γνωριμίας τους (pics)

Η αποκάλυψη του Σέρτζιο Ολιβέιρα για τη γνωριμία με τη σύζυγό του και ο ρόλος του Γιουλέν Λοπετέγκι.

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά σε ακόμη μία σπουδαία μεταγραφή καθώς ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την απόκτηση του Σέρτζιο Ολιβέιρα που αποχωρεί από τη Γαλατασαράι. Ο Πορτογάλος μέσος θα επιστρέψει στην Ελλάδα μετά τη θητεία του στον ΠΑΟΚ και μαζί του θα έχει φυσικά και την πανέμορφη σύζυγό του, Κριστιάνα Γκονσάλβες.

Οι δυο τους μάλιστα βρίσκονται στην καλύτερη φάση της ζωής τους καθώς μετά από πέντε χρόνια γάμου περιμένουν και το πρώτο τους παιδί. Ενδιαφέρον όμως έχει το πώς γνώρισε ο Ολιβέιρα την όμορφη δικηγόρο, κάτι στο οποίο έχει αναφερθεί ο ίδιος στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιοβάνοβιτς, το νέο ξεκίνημα και η μεγάλη πρόκληση (pic)

Η γνωριμία τους λοιπόν προέκυψε μέσα από μία πολύ δύσκολη κατάσταση για τον έμπειρο άσο, όταν τη σεζόν 2015-16 ήταν στην Πόρτο και με προπονητή τον Γιουλέν Λοπετέγκι είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Στα περισσότερα ματς ήταν εκτός αποστολής και γνώρισε την Κριστιάνα στα επίσημα του «Ντραγκάο» από όπου έβλεπε τα παιχνίδια.

«Γνώρισα τη γυναίκα μου στο Estadio do Dragao. Ευχαριστώ τον Λοπετέγκι που με άφηνε εκτός αποστολής. Ήταν το καλύτερο πράγμα στη ζωή μου! Σκεφτόμουν να τον καλέσω για να είναι ο κουμπάρος στον γάμο», είχε παραδεχτεί στα social media σε ανύποπτο χρόνο ο Ολιβέιρα και με αρκετή δόση χιούμορ.

Όσο για την Κριστιάνα; Πάρτε μία γεύση: 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ