Και Άκπομ ο Παναθηναϊκός

Και Άκπομ ο Παναθηναϊκός

Πληροφορίες από την Ολλανδία αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός στο παρά ένα της UEFA λίστας κάνει «παιχνίδι» και με τον Τσούμπα Άκπομ

Για διπλό μεταγραφικό χτύπημα ο Παναθηναϊκός στο παρά ένα της UEFA λίστας (του); Καθόλου δεν αποκλείεται. Και αυτό διότι οι Πράσινοι μετά τον Αζεντίν Ουναχί της Μαρσέιγ –αναμένεται απόψε στην Αθήνα, σύμφωνα με την Equipe- φαίνεται πως είναι για τα καλά στο κόλπο και για τον Τσούμπα Άκπομ.

Ναι, τον Άγγλο στράικερ του Άγιαξ που πέρασε από τα μέρη μας για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ολλανδία οι Πράσινοι είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Αίαντα για τον 28χρονο σέντερ φορ και λογικά κάποιο ενδεχόμενο δανεισμό του. Μάλιστα κάποιοι δεν αποκλείουν ο Άκπομ να είναι ήδη στην Αθήνα… Τι ακριβώς ισχύει; Η βραδιά είναι μεγάλη. Για όλους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο δανεισμός είναι της τάξεως του 1,5 εκατ ευρώ. Η φημολογία είναι τόσο έντονη που θέλει τον 28χρονο να πέρασε ως και ιατρικές εξετάσεις. Και βέβαια ότι ενδεχόμενη απόκτηση του Άγγλου λογικά θα γίνει αιτία αποχαιρετισμού του Αντράζ Σπόραρ. Ο Παναθηναϊκός πάντως ως εδώ δεν λέει το παραμικρό (και) για αυτή την υπόθεση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ