Διαψεύδει για Ουναχί ο Ολυμπιακός

Διαψεύδει για Ουναχί ο Ολυμπιακός

Δεν υπάρχει θέμα Ουναχί στον Ολυμπιακό, με την ομάδα του Πειραιά να διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος των «ερυθρόλευκων» για τον 24χρονο μέσο της Μαρσέιγ

Μετά τη διάψευση από τον Ολυμπιακό για τον Χακίμ Ζιγιέκ και τα τουρκικά ρεπορτάζ περί ενδιαφέροντος των «ερυθρόλευκων» για τον 31χρονο Μαροκινό μεσοεπιθετικό, οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν σε μία ακόμη.

Ο Ολυμπιακός διαψεύδει τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό που έλεγαν ότι οι Κυπελλούχοι Ευρώπης εξετάζουν την περίπτωση του Αζεντίν Ουναχί, με τους Πειραιώτες να βάζουν τέλος και σε αυτά τα σενάρια.

Διαβάστε επίσης: Ζαφείρης: Το «wonderkid» του Γιοβάνοβιτς που άφησε το στίγμα του στα playoffs του Champions League

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός κινείται διαρκώς στο μεταγραφικό παζάρι με σκοπό να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο. Η σπουδαία μεταγραφή του Γουίλιαν δεν αναμένεται να είναι η τελευταία για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι κοιτάνε παίκτες από το «πάνω ράφι» για τον άξονα.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι αύριο Τετάρτη (4/9) έχουν προθεσμία οι ομάδες να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους, ενώ η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα λήγει στις 11 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ